Vendula zklamaná z největšího kamaráda Svobody (†68): JE TO SMUTNÝ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vendula zklamaná z největšího kamaráda Svobody (†68): JE TO SMUTNÝ...

Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová (David Kundrát)

Prestižního koncertu k uctění památky Karla Svobody (†68) na pražském Hradě se zpěvák překvapivě nezúčastní. Co se vdova Vendula dozvěděla z Bertramky?

„Je to smutný a moc mě to mrzí! Tisková mluvčí mi ale sdělila, že Karel má v ten den už jiný program," práskla Blesku očividně zklamaná Vendula Pizingerová Svobodová (45). Že se březnový koncert ve Španělském sále bude muset obejít bez Karla Gotta (78) je o to smutnější, že právě od Svobody získal Mistr do svého repertoáru přes osmdesát svých největších hitů.

Pan Gott je již nějakou dobu v jednání s Hudebním divadlem Karlín, které na prosinec letošního roku plánuje galakoncert k nedožitým 80. narozeninám Karla Svobody. Paní Vendula Pizingerová nás bohužel oslovila teprve před pár dny a poptávala pana Gotta na vystoupení pro koncert Kapky naděje, který se má uskutečnit již 17. března. Vzhledem k tomu, že má pan Gott svůj pracovní program naplánován i na několik měsíců dopředu, nemohli jsme bohužel její žádosti vyhovět, a to právě z důvodu jiného pracovního závazku,“ sdělila později mluvčí Karla Gotta Aneta Stolzová.



Přečtěte si
xsedmikraska
14. 2. 2018 • 18:11

Až při takových chvílích se ukáže, jak si jeden druhého ctí. Pravdou ale je, že nikdo nikoho nemůže nutit. Karel Svoboda složil nádherné skladby a je škoda, že ho okolnosti donutily vzít si život.

klara23_
14. 2. 2018 • 15:32

oni si nemaji co vyčítat, Vendula potrebuje prachy pro svyho zajice, tak "vzpomíná na hrade" predpokladam beneficne jak dobre umí to znamena ze by Kaja musel podstoupit martyrium pripravy-upravy fyzicky i psych.kondice jen tak....ma to za potrebi? Nebejt ty št**ky Ivanky uz by jen odpocival s vnuckama pardon dcerama v teple obyvaku v papučích.

bursik
14. 2. 2018 • 15:28

vzdyt v Tom primitivnim prostredi zila -falesni komedianti cemu se Vendula divi? slo jen o ksefty a penize nikoliv o lasku nebo uctu ci pratelstvi. to ma vic legrace s tim mladym muzem na horach a pochodech Take omladla je bez spolecnosti perverznich dedku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.