Karel Gott (78): Nedobrá zpráva z ciziny! Strach o blízkou přítelkyni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Gott (78): Nedobrá zpráva z ciziny! Strach o blízkou přítelkyni

Gott se strachuje o přítelkyně z Německa.
Gott se strachuje o přítelkyně z Německa. (Foto Kalendář Proměny a ara )

Pln soucitu, pochopení a obav je Karel Gott (78). Jeho německá múza, dobrá kolegyně a nejúspěšnější zpěvačka našich sousedů Helene Fischer (33) onemocněla. A tak vážně, že musela zrušit dva koncerty pro 100 tisíc lidí. 

Helene v průběhu turné ze dne na den ztratila hlas. A to Karel moc dobře zná. Není to nic příjemného zkazit lidem radost. A když už zpěvák koncert odvolá, musí na tom být hodně špatně. A přesně to se stalo Helene. Nejčtěnější německý deník Bild svoji star dokonce věnoval titulní stranu s palcovým titulkem: „Bude ještě někdy zpívat?“ A v článku se dokonce dozvíme, že o záchranu jejího hlasu se stará zázračný léčitel z USA.

Zpěvaččin otorinolaryngolog se samozřejmě snažil, aby Fischer nemusela rušit koncerty. Po důkladném vyšetření jÍ ale nemilosrdně zakázal vydat ze sebe byť jedinou hlásku. Infekční zánětlivé onemocnění horních dýchacích cest by mohlo, pokud by Helen zpívala, způsobit nenávratnou ztrátu hlasu.

Zlatý hlas z Prahy, jak se Gottovi v Německu přezdívá, má tedy logicky o svoji kolegyni strach. Nejen, že jí drží palce, protože její kariéra měla raketový vzestup přesně tak jako ta jeho. Helen je mu sympatická a považuje ji za zpěvačku, která vlastní vzácně všechny atributy, jež má mít opravdová hvězda showbyznysu.

A navíc to byla Helene, která svému idolu Gottovi držela palce v jeho boji s rakovinou mízních uzlin. Stejně jako její přítel a Karlův velmi dobrý známý Florian Silbereisen (36). Nejpopulárnější německý moderátor, s nímž Karel podnikl jako hlavní hvězda šňůru po čtyřiapadesáti německých městech v rámci festivalu Das Frühlingsfest der Volksmusik 2007 a v jehož pořadech se dodnes pravidelně objevuje.

 Gott a Pilarová po 54 letech: Přezpívají jejich nejslavnější duet!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
14. 2. 2018 • 11:44

Opět bezbřehá debilita pisálků z redakce!!! Titulek jak zvěst o rakovině (divím se, že nenaťukali dementi MRAZIVÁ nebo ŠOKUJÍCÍ zpráva) a paní Fischer má zánět nosohltanu!! Jasně, je to nepříjemné, ale ne fatální a že by "nesměla vydat ani hlásku" je imbecilárna hodná dementních úchyláků z AHA! Ta smradlavá věčně ožralá parta negramotných úchylů s nedokončenou pomocnou školou a onanujících coby slizcí uhrovatí ohyzdní panicové nad kalhotkami... ta už patří komplet do klecí a pod studenou sprchu!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.