Krampol o alkoholismu své ženy: Můžu za to já a její syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krampol o alkoholismu své ženy: Můžu za to já a její syn!

Hana Krampolová se nechala zlákat démonem alkoholem.
Hana Krampolová se nechala zlákat démonem alkoholem. (Foto: Profimedia.cz, archiv Blesku, Martin Pekárek)

Mohlo by se zdát, že Jiří Krampol (79) má se svou manželkou Hankou (56) jen samé trápení. Nyní ale herec otevřeně promluvil o tom, jak propadla závislosti na alkoholu. A za hlavního viníka označil překvapivě sebe! Proto také stojí na její straně a snaží se jí pomáhat, seč mu síly stačí.

„Jen málokdo vidí, že to ta holka neměla lehký,“ rozpovídal se český Belmondo. „Ono žít se známým hercem rozhodně nikdy nebyl med. Přišla tak kvůli tomu o všechny kamarádky a začaly se na ni lepit podivné existence,“ svěřil deníku Aha! Krampol, proč jeho manželka podle něho sáhla po berličce zvané alkohol.

Ani v rodině to podle jeho slov není dobré. „Hanička je učitelka a miluje děti. Přitom svoje vlastní vnouče více než rok neviděla,“ postěžoval si herec. Trápí ho to stejně jako jeho ženu. „Nemáme dobré vztahy se snachou a vlastní syn, když chce zavolat mámě, tak to musí dělat tajně!“ prozradil Krampol.

Podle něj by Hance hodně pomohlo, kdyby měla i někoho jiného, než je on, a mohla se tak říkajíc vypovídat. Na Krampolovi je vidět, jak ho celá situace trápí a jak moc by si přál manželčino uzdravení.

Shrábl milion a zmizel

Hančin syn Petr žije v domě za Prahou. „S Jirkou jsme mu přispěli více než milionem a od té doby už ho vůbec nevídáme,“ posteskla si před dvěma roky Aha! Krampolová. „Ráda bych víc vídala vnoučata, ale on stále říká, že nemá čas. S manželem věříme, že se to zase zlepší, bude nás zase navštěvovat,“ stále doufá dvojnásobná babička.

 Hana Krampolová: Pravda o novém bytě! Co jí nejvíc vadí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
234jarmila@...
11. 6. 2018 • 21:23

Léta se fláká, nepracuje, krade, chlastá, o syna se nestarala, není učitelkou, ale myla nádobí, ve školce. Proč oba tak lžou? Proč stále lezou do nějakých novin, časopisů, koho to zajímá, koho zajímá nějaká ochlastaná a líná ženská? Ona měla těžkej živo, jo, 8x za rok jeli k moři, ona Jiříka přivede do hrobu!

jity
20. 2. 2018 • 13:21

Může si za alkoholismus sama, navíc neni nic chytrého. Je to líné nevkusné a hloupé telátko. Každý jsem měli nějaký osud a nepijeme jako duha.

reenata
19. 2. 2018 • 12:04

Pan Krampol je opravdový gentleman.Mám ho moc ráda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.