Děsivý pád Jany Štěpánkové (83): Úraz hlavy a ztráta paměti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Děsivý pád Jany Štěpánkové (83): Úraz hlavy a ztráta paměti!

Jana Štěpánková
Jana Štěpánková (Blesk - Pavel Machan a Marek Pátek)

Oblíbená česká herečka Jana Štěpánková (83) si prožila krušné chvíle. Při pádu v metru se ošklivě poranila o betonové schodiště. Následek pádu byl tragický, herečka částečně ztratila paměť.

Herečka byla po pádu, který si způsobila po cestě z divadla, převezena do nemocnice a deset dní ji lékaři na jednotce intenzivní péče vraceli zpátky do života. O život také herečka těsně před úrazem bojovala v seriálu První republika, kde ji ale scénáristi nechali umřít.

„Ve čtvrtém dílu jsem umřela, ale myslím, že už to tvůrce mrzí. A dobře jim tak!“ řekla Štěpánková magazinu Aha! pro ženy. Herečka po úrazu byla nakonec ráda, že se nemusí do seriálu vracet a plnit pracovní závazky. Nikdo ke všemu neměl tušení, jak dlouho se bude herečka ze zranění dávat dohromady, dokonce díky úrazu částečně ztratila paměť. „Musím říct, že to bylo dost blbý. Naštěstí jsem se z toho dostala,“ svěřila se herečka magazinu Aha! pro ženy.

 

 



Přečtěte si
defakto
16. 2. 2018 • 12:42

... ten úraz se ji stal již před několika lety , tak proč se k tomu AHA vrací a dělá z toho událost dne ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.