Oběšený Laštovka z Ordinace: Soused promluvil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Oběšený Laštovka z Ordinace: Soused promluvil

V domě na pražském Žižkově našel smrt.
V domě na pražském Žižkově našel smrt. (Alexandr Malachovský)

Jeho smrt šokovalo všechny jeho kolegy i rodinu. Herec z Ordinace v růžové zahradě či Policie Modrava Jiří Laštovka (†39), který si minulý týden ve čtvrtek vzal život, zanechal po sobě manželku a dva syny.  Patologové už provedli pitvu a dokonce se ke smrti mladého herce vyjádřil jeho soused.

„Mohu potvrdit, že jsme vyjížděli k nahlášenému případu sebevraždy muže ročník 1978. Na místě jsme nezjistili žádné podezřelé okolnosti. Nic nenasvědčuje tomu, že by se jednalo o cokoliv jiného než sebevraždu,“ řekl Blesku mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Na příkaz policie proběhla pitva, která potvrdila, že se skutečně nejedná o cizí zavinění. Talentovaný herec, který si zahrál v seriálu Ordinace v růžové zahradě, Policie Modrava nebo Polda po sobě nezanechal ani dopis na rozloučenou.
Po smrti Laštovky se na sociální síti objevilo vyjádření souseda Tomáše, ve kterém si vyčítá, že nemohl Jirkovi pomoci. „Byl jsem od něj dvacet metrů. Ach jo!“ Podle jeho souseda se v životě Laštovky dělo něco velmi zásadního. „On se snažil být hrdina a vytvářet dojem, že všechno dá a zvládne! Bylo to dojemné už nejmíň poslední rok zpátky. Jsem idiot, že jsem to víc nesledoval,“ dodal podle Blesku Tomáš.
Co stojí za sebevraždou Laštovky, nikdo neví, ale jedna z možností, proč se herec rozhodl ukončit svůj mladý život je nepovedené manželství s režisérkou Adélou Stodolovou Laštovkovou (39) se kterou se herec rozváděl. „S manželkou měli dlouhodobé problémy a několik let spolu nežili,“ popsala Blesku paní z domu na pražských Vinohradech.

 Na video s Jiří Laštovkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 2. 2018 • 01:31

bylo to dojemné to sledovat se dá říct, ale "poslední rok zpátky " Čech nikdy neřekne ! A za tím si stojím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.