Jak George Clooney sbalil Amal? To neuvěříte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jak George Clooney sbalil Amal? To neuvěříte!

George Clooney s manželkou Amal
George Clooney s manželkou Amal (profimedia.cz)

Dlouho byl považován za nejžádanějšího mládence, kterého každá chtěla ulovit. Ale byl to fešák George Clooney (56), kdo dobýval svou nynější manželku, libanonskou právničku Amal (40). A musel nasadit všechny síly!

„Měl jsem psa Einsteina, a jelikož je advokátka přes lidská práva, tak jsem jí psal e-maily jakože od něj: Drží mě jako rukojmí, potřebuju právníka, aby mě odsud vysekal!“ zavzpomínal v novém pořadu internetové televize Netflix. To bylo v létě 2013. Na podzim pak jel Clooney do Anglie natáčet ve slavném studiu Abbey Road. „To bylo fakt cool, 150členný orchestr, tak si říkám, že ji tímhle skutečně oslním. ‚Zrovna vyjednávám s Muslimským bratrstvem, ale pak se stavím,‘ povídá mi do telefonu. Ona se snaží hnát k odpovědnosti Muslimské bratrstvo a my tu natáčíme nějaký pitomý soundtrack, fakt důležité...“Nicméně na ni Clooney přece jen nějak zapůsobil, do roka se brali. Loni v červnu se jim pak narodila dvojčata Ella a Alexander.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.