Osmany Laffita (52): Utrpení kvůli nádoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Osmany Laffita (52): Utrpení kvůli nádoru!

Osmany Laffita
Osmany Laffita (Foto: TV Barrandov)

Laffitův mazlíček – dvanáctiletý tygr na tom není dobře.  Ztratil energii, zhubnul a pořád spí. Vypadá to, že Bagheera má nádor.

„Všimli jsme si, že přestal jíst. Proto jsme v lednu zavolali zvěrolékaře, který ho musel uspat, odebral mu krev a udělal mu radiografii. Mysleli jsme, že má ucpaná střeva, kočkám se totiž někdy dělají ve střevech koule z chlupů, které si lížou,“ prozradil Laffitův partner Guy Gheysens s tím, že antibiotikách se zvířeti ulevilo.

Jenže po dvou týdnech se stav zvířete opět zhoršil. Veterinář tedy uvedl zvíře do narkózy a zjistil, že má špatný krevní obraz. „Nikdo přesně neví, co mu je, ale u starších tygrů se vyskytují dvě nemoci. Jednak špatná funkce ledvin, což je způsobeno tím, že tygři jedí jen maso a málo pijí. A nebo to může být nádor, který je rozšířený někde v těch vnitřnostech,“ vysvětlil Laffitův partner pro Blesk.cz.

Na Bagheerovi zatím není vidět, že by trpěl a měl bolesti. „To by se pak muselo řešit jinak. Ale na to se Osmany necítí. Pokud by ale trpěl, museli bychom ho dát uspat. Osmany je na tom kvůli němu špatně, pochopitelně,“ dodal Guy s tím, že doufají v tygrovo uzdravení.

Video: Osmany Laffita se pochlubil jeho palácem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
12. 2. 2018 • 10:40

gurke - ty nechápeš, že to co stane Frantovi s Kolbenky alias obyčejnému člověku jsou běžnosti života, ale když se to přihodí "celebritě" musí o tom informovat všechna bulvární media

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.