Režisér Jiří Menzel (79): KDO MU VYCHOVÁVÁ DCERU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Režisér Jiří Menzel (79): KDO MU VYCHOVÁVÁ DCERU

Jiří Menzel
Jiří Menzel (Facebook/Olga Menzelová)

Přesně 80 dní po operaci mozku je Jiří Menzel (79) stále v péči lékařů. Energii do žil mu ale může vlít i to, že jeho žena Olga (40) nezůstává na všechno sama. Zatímco režisér je ve špitále, o celou rodinu se dojemně stará jeho sok v lásce Jaroslav Brabec (63).

Režisér pečuje nejen o devítiletou Aničku, kterou má právě s Olgou, ale také o její dvouletou sestřičku Evičku, jejímž otcem je Menzel. „Nerozlišujeme, kdo je koho. Jsou to děti dámy, kterou mám rád a se kterou mám dceru. Mám povinnost sta-rat se o obě,“ svěřil deníku Aha! Brabec. Obě holčičky tak pravidelně hlídá. „Jsou to sourozenci. Považuju samozřejmě obě dvě za svoje, i když je otcem někdo jiný,“ dodal bývalý manžel Veroniky Freimanové (62).


Menzel má tak víc klidu na zotavování v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích, kam ho záchranka odvezla loni 20. listopadu po kolapsu organismu. Mozek oscarového režiséra totiž napadla zákeřná meningoková infekce. Lékaři ho museli šest hodin operovat a nakonec uvést do umělého spánku, v němž strávil celkem 32 dnů. Teď Menzel podle informací deníku Aha! pomalu rehabilituje za vydatné pomoci své ženy Olgy, která ho denně navštěvuje v nemocnici.
Kolaps začal bolestí zubů
Před samotným kolapsem měl Jiří Menzel už šest neděl velké bolesti zubů, ucha a hlavy. Problémy ale tišil léky proti bolesti. Po návratu ze služební cesty na Slovensko tělo už infekci nedokázalo vzdorovat a režisér zkolaboval.

Berlinale uctí Menzela cenou za mimořádný přínos.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
10. 2. 2018 • 12:02

Konečně by měli v AHA opravit, že Menzel neměl meningokok , ale streptokok a když jsem kdysi řekla, že Menzel se na posteli neusmívá, ale civí jako dement a není schopen měla jsem pravdu.Menzl nechtěl děti ( nebo nemohl) takže se stejně neví, čí je druhé dítě, leda že by byla Menzelová za pannu Marii. Brabec je hnusnej a Freimanovou opustil docela sprostě. Menzlová je jen vtírka a to myslím i její podivně zdolaná studia a z toho navazuijící pracovní činnosti.Nemyslím, že je to chytrá ženská.A navíc- neumí se vůbec oblíkat - něco jako Žilková a Gottová, ale všude tyhle lezou a předvádějí se a jsou v těch hadrech za předražený peníz směšný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.