František Nedvěd (70): Vážná nemoc kvůli koncertování | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

František Nedvěd (70): Vážná nemoc kvůli koncertování

Koncertování si vybralo daň na zdraví Františka Nedvěda.
Koncertování si vybralo daň na zdraví Františka Nedvěda. (Foto: David Kundrát)

Folkový a country zpěvák František Nedvěd v době své největší slávy vydělával ročně miliony. To, že měl opravdu dlouhou koncertní šňůru, odneslo zdraví a rodina.

„Koncertováním, s ním spojené nervy, špatná strava a ponocování si prostě vybraly svou daň. Mám diabetes a taky jsem neviděl vyrůstat svoje děti. Ale nestěžuju si. Byla to krásná doba,“ svěřil se dle Sedmičky František Nedvěd, který s bratrem Janem kdysi vyprodal stadion na Strahově, v rozhovoru pro Český rozhlas.

Jako nemocný si každopádně muzikant připadá za zcela jiných okolností. „Když déle nehraju a nezpívám, cítím se jako nemocný. Nikdy jsem z muziky nebyl unavený. Lidi si třeba myslí, že jsem morous, ale já jsem poměrně veselý člověk,“ dodal. 

 Silvestrovský speciál Tváře: Petr Rychlý zpívá s Honzou Nedvědem! 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
17. 2. 2018 • 15:43

Pravda...jídlo bere asi za doping dle vizáže ono v tom věku už moc radostí ze života není a tak si užívá dobrého baštění a také tak vypadá.... ale jeho hlas má své image...

oldedek
17. 2. 2018 • 12:59

"František Nedvěd (70): Vážná nemoc kvůli koncertování..." Jakýpak "koncertování" - i když se mi jeho zpívání moc líbí - žere jako prokoplej ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.