Čtvrtníček a Macháček - 3 miliony za kafe a ještě víc za »reklamštinu« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čtvrtníček a Macháček - 3 miliony za kafe a ještě víc za »reklamštinu«

Petr Čtvrtníček
Petr Čtvrtníček (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – A přece se točí! To si teď mohou pochvalovat přinejmenším dva čeští herci, kteří se »propůjčili« reklamám! Deníku Aha! se totiž podařilo odhalit, kolik za odevzdání svých tváří komerčním účelům inkasovali! A jedná se o pořádný milionový balík!

Takový Jiří Macháček (40), hvězda filmů Vratné lahve nebo Samotáři, prý inkasoval za roztančené vychvalování jedné kávy celé tři milióny korun! Ještě lépe na tom má být Petr Čtvrtníček (42) a jeho série pro mobilního operátora, která odstartovala slavnou vánoční sobovskyčivavovskou reklamou. I jeho první honorář se vyšplhal na tři milióny korun, ale od té doby Čtvrtníček svou spolupráci s operátorem rozšířil a připsal si na konto další statisíce. Podle informací deníku Aha! se totiž Čtvrtníček stal externím spolupracovníkem firmy a přímo se podílel na vývoji svých reklam. Po stávající sérii s »reklamštinou«, kdy Čtvrtníček učí klienty sítě mluvit »speciální« řečí, by ale už jeho tvář měla zmizet a být nahrazena jinou!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.