Štiková vzala zpátečku: Může za to SEX? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Štiková vzala zpátečku: Může za to SEX?

Monika Štiková si nedá pokoj.
Monika Štiková si nedá pokoj. (Foto Blesk - Jan Tůma a archiv Blesku)

Monika Štiková (45) neví, co chce! Loni oznámila po 25 letech rozvod s manželem Michalem, krátce na to si Štiková našla mladého milence Daniela M. (27), se kterým Monika tvořila pár 15 měsíců, ale nakonec ho také opustila.

Po rozchodu s o 18 let mladším milence Danielem M. (27) nasadila Štiková drsný postoj a zařekla se, že se bude věnovat pouze práci a užívat si sympatií mužů. „Budu si teď užívat, čeká mě i mnoho úžasné práce. Ani o náklonnost mužů nemám nouzi. Budu zkrátka žít,“ řekla Štiková pro extra.cz

Tento postoj Monice ale příliš dlouho nevydržel a pořekadlo „nevstoupíš dvakrát do stejné řeky“, nic známé blondýnce očividně neříká. Podle množství srdíček a zamilovaných příspěvků je Štiková opět v náruči mladého zajíčka.

 Na video s Monikou Štikovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
7. 2. 2018 • 06:37

Céélebrita se z téhle nány stala, když začala prostituovat vlastní dceru. Už ten soud s Okamurou, že její Ornelku opravdu přeřízl a teď to zapírá. Nebo to, jak ji prodávala do bulváru, když ji Kokta zbouchl..... Dorotku prodat nemůže, ta je úplně vypatlaná, ale kdyby to šlo, neštítila by se.

majojo
7. 2. 2018 • 06:34

Ta dnešní mládež má ale kachní žaludek....

-bello-
6. 2. 2018 • 23:22

Já vůbec neznám původ " společenské vrstvy " Štika. Podle bulváru je to nějaká rodina, co začala podnikat a nabrala si půjčky obřích rozměrů ( čím ručila nevím).Přes někoho se nechala pozvat na první raut a pak už na další a další a z dlužníků , co vypadají jak světský se stala sééélebrita. Bože to je svět !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.