Legendární Chuck Norris: Soud o 600 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Legendární Chuck Norris: Soud o 600 milionů!

Cordell Walker, jak ho všichni znáte.
Cordell Walker, jak ho všichni znáte. (Foto Profimedia.cz, ara)

To si dovolili moc – pustili se do křížku se samotným Chuckem Norrisem! „Obrali mě o 30 milionů dolarů,“ stěžuje si akční hrdina (77) a žaluje společností CBS a Sony Pictures. Všichni přitom víme, že všemocného Chucka nikdo nesmí rozčílit, natož okrást!

Hádka se týká úspěšného seriálu Walker, Texas Ranger, který se natáčel v letech 1993 až 2001.Norris podle smlouvy s CBS (dnes spadá pod Sony) dostával celou dobu přes svou producentskou společnost Top Kick Productions 23 procent ze zisku. Potud vše v pořádku...

Ale po celém světě se dnes stále oblíbený seriál pořád dokola streamuje na placených internetových službách, a z toho už nemá legendami opředený šestinásobný mistr světa v karatě a majitel nejvyššího černého pásku v jiu-jitsu a taekwondu ani vindru! A to Chucku Norrisovi nadzvedlo mandle: spolu s právníky už podal žalobu, škodu odhadli na 30 milionů dolarů (604 890 000 Kč)! „Chuckův život, image a značka patří k těm nejpozitivnějším a nejvlastenečtějším ve Spojených státech. Jako vlastenec si zaslouží víc peněz,” tvrdí Norrisův advokát Scott Street. CBS zatím neodpověděla. Zpravodajský kanál Fox News ale uvedl, že je běžnou praxí, že filmové společnosti raději proženou dané dílo streamem než televizemi a DVD se záměrem hercům už znovu neplatit.

O Chuckovi a penězích

Chuck Norris nepotřebuje peníze. Všechno, co řekne, platí.
Když Chuck Norris projde kolem hracího automatu, okamžitě začnou sypat peníze.
Chuck Norris nemá bankovní účet. Vždycky jenom oznámí bance, kolik potřebuje.
Chuck Norris jednou v Mountfieldu točil kolem štestí. Dodnes se čeká, jestli se kolo někdy zastaví...

Na video s Chuckem Norrisem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.