Nový vozil vnuka na trakaři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nový vozil vnuka na trakaři!

Pavel Nový chtěl překonat lávku se svým vnukem Matějem, ale nakonec oba skončili ve vodě.
Pavel Nový chtěl překonat lávku se svým vnukem Matějem, ale nakonec oba skončili ve vodě. (pro Aha! – Igor Zehl)

ŘÍČANY U BRNA – Už sedmnáctý ročník Říčanské lávky se uskutečnil v Říčanech u Brna. Mimo siláků a rekordů se v parném dnu vyřádily i populární osobnosti v čele s mimem Václavem Upírem Krejčím, hercem Pavlem Novým či zpěvačkou Heidi Janků. A všichni nakonec skončili ve vodě!

Už sedmnáctý ročník Říčanské lávky se uskutečnil v Říčanech u Brna. Mimo siláků a rekordů se v parném dnu vyřádily i populární osobnosti v čele s mimem Václavem Upírem Krejčím, hercem Pavlem Novým či zpěvačkou Heidi Janků. A všichni nakonec skončili ve vodě!

„Bylo to super osvěžení,“ smála se Heidi, po jejíž sexy postavě v plavkách mlsně pokukovali všichni chlapi. Heidi totiž nejen zazpívala, ale okamžitě se zapojila i do různých soutěží, a nakonec se převlékla do plavek a při běhání po polystyrénových kostkách na vodě jí uklouzla noha a už byla v rybníku. Tam nakonec skončil i Pavel Nový, který jej chtěl přejet po lávce spolu s vnukem, třináctiletým Matějem Kratochvílem, kterého vezl na trakaři. Lávka byla dlouhá přes padesát metrů, široká dvacet centimetrů a vedla půl metru nad vodou. A vyhrává ten, kdo ji zdolá co nejpomaleji. Když spadli do vody, tak si populární herec pomáhal doplavat ke břehu pádlováním s botou, která vyplavala na břeh.

To Pavel Zedníček, nebo neoholený Jan Rosák, který změnil image a obarvil si vlasy, pouze seděli ve VIP prostoru a do soutěžení se nezapojili. Třicetikilovou kovadlinu zavěšenou na svých ušních lalůčcích pozvednul silák Zdeněk Knedla alias Železný Zekon. Poprvé se mu to podařilo na festivalu kuriozit a rekordů v Pelhřimově, a tento výkon má být zapsán do Guinnessovy knihy rekordů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.