Dcera gólmana Petra Kouby: Bojuje o přežití! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera gólmana Petra Kouby: Bojuje o přežití!

Kateřina (vlevo), dcera legendárního fotbalového gólmana Sparty a reprezentace Petra Kouby (49), bojuje o přežití.
Kateřina (vlevo), dcera legendárního fotbalového gólmana Sparty a reprezentace Petra Kouby (49), bojuje o přežití. (Foto ara)

Je jako táta. Odhodlaná, bojovná a nebojácná! Kateřina (25), dcera legendárního fotbalového gólmana Sparty a reprezentace Petra Kouby (49), bojuje o přežití. Ve známé reality show a polonahá!

Odvezou je na pustý filipínský ostrov, kde zůstanou napospas osudu. A všech 19 trosečníků udělá maximum, aby na něm zůstali až do konce, jenže to se povede jen jednomu. Proč? Na Robinsonově ostrově bere vítěz 2,5 milionu korun!

„Jsem odhodlaná bojovnice, nikdo mě na mé cestě za vítězstvím nezastaví!“ hlásí usměvavá rusovláska, jejíž otec přispěl k jednomu z největších úspěchů české fotbalové historie. Pod koučem Dušanem Uhrinem vychytal národnímu týmu na EURU 1996 senzační stříbro! Sportovního ducha má Kačka po něm. Už pátým rokem se zoceluje v drsném ragby, takže pro ni prý na ostrově nebude nic, co by ji zaskočilo. Odhodlaně vykřikuje: „Nebojím se ničeho! Ani na pevno přidělaných rovnátek.“ Pražská rodačka má strategii, jak zbohatnout, vychytanou jako »Koubič« v Anglii. „Umím dobře navazovat vztahy, jsem fyzicky zdatná a udělám pro vítězství cokoliv.“ Na to, že po ostrově bude pobíhat a plnit úkoly jen tak polonahá v bikinách, je opravdu odvážná. A domů vzkazuje: „Hlavně se o mě nestrachujte.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.