Jana Šulcová (70): Skončila ve špitále | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jana Šulcová (70): Skončila ve špitále

Jana Šulcová
Jana Šulcová (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, ara)

Dotočila seriál Vzteklina a dobrovolně se nechala zavřít do pražské Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského. „Chtěla jsem vědět, jak na tom jsem,“ prozrazuje deníku Aha! Jana Šulcová (70), která v seriálu hrála umírající matku.

Nemocnici pod Petřínem si vybrala hlavně kvůli výborné pověsti zdejších sester boromejek. „Nejsou mi vidět žíly a nyní bylo třeba kvůli vyšetření udělat hodně náběrů. Všude jinde bych trpěla, ale tady je zdravotnický personál milý a šikovný,“ chválí herečka. Na popud obvodní lékařky prošla postupně několik oddělení, pejska jí zatím obětavě hlídala dcera.

Absolvovala např. rentgen plic, CT, neurologická vyšetření, sono i krevní testy. „Kupodivu jsem prošla výborně. Víte, ještě bych si chtěla zahrát,“ přiznává Jana. Její poslední rolí byla matka v seriálu Vzteklina. Thriller sama ještě neviděla. „Neměla jsem odvahu se na sebe dívat, ale dcera Terezka mi řekla, že ta má postava byla ještě lepší než v Kobrách a užovkách. A vnuk Josífek honí sestru s vidličkou a říká tu hrůzostrašnou větu – matko, měla bys něco sníst!“ popisuje herečka. „Režisér Tomáš Bařina byl v té zimě velice milý, byla to pěkná práce,“ uzavírá Šulcová. Šest let v bolestech

2012 Zakopla doma na zahradě a zlomila si ruku. Musela se podrobit operaci a dodnes ji ruka bolí.

2014 Šlápla v divadle do prázdna, vyklubal se z toho zlomený kyčelní krček. Nakonec musela na endoprotézu.

2017 Nešťastně uklouzla na zledovatělé zemi a ošklivě si pochroumala páteř.

Na video s Janou Šulcovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.