Artur Štaidl plní přání táty: Míří do VYSOKÉHO BYZNYSU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Artur Štaidl plní přání táty: Míří do VYSOKÉHO BYZNYSU

Ladislav Štaidl se synem Arturem Štaidlem.
Ladislav Štaidl se synem Arturem Štaidlem. (Herminapress.cz)

Táta na něj může být hrdý! Syn muzikanta Ladislava Štaidla (72) a tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) nestudoval hotelovou školu zbytečně. „Artur se ve svých jednadvaceti letech zapojil do organizování food festivalů, kterých u nás probíhá asi třicet,“ prozradil Aha! člověk blízký Štaidlově rodině.

Když Artur úspěšně odmaturoval na střední hotelové škole, poslal ho spokojený táta do Ameriky na zkušenou, aby jednou mohl šéfovat velkým hotelům. „Studoval tam nejen angličtinu, kterou si chtěl víc vybrousit, ale hlavně marketing a management hotelnictví,“ upřesnil zdroj. A jak je vidět, Štaidl udělal správně a syn už proniká do gastronomického byznysu. Podílel se na organizování jednoho z vyhlášených food festivalů. Artur zkrátka neskončil s vařečkou v hrnci a nepřemýšlí, jak udělat svíčkovou jinak.

Je vidět, že svou budoucnost zvažuje a chce se podílet na tom, kam se česká gastronomie a celé restauratérství a hotelnictví bude ubírat. O svých plánech se ale v rodině moc nešíří. Například podle babičky Svatavy Bartošové (79) má na ni vnuk v posledních letech málo času, na Moravu přijede jen na otočku. „Naposledy mi loni říkal, že pracuje v nějaké čajovně,“ svěřila se Ivetina maminka.

Artur se pomamil

Artur se věnuje také hudbě, nadání podědil po obou rodičích. Vystupuje jako zpěvák se skupinou Behind the Mirror (Za zrcadlem), která hraje žánr zvaný metalcore. Artur tomu říká »metal pro holky«. Už vydali desku. 

 Budete mrkat! Rozjetý Artur Štaidl na koncertě se svou kapelou! Pořádně to rozbalil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.