Heidi už má náhradu za manžela: Jde o známé jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Heidi už má náhradu za manžela: Jde o známé jméno!

Pro Heidi byl Ivo obrovskou oporou.
Pro Heidi byl Ivo obrovskou oporou. (Foto Aha! – Jiří Krušina a Martin Hykl)

Zpěvačka Heidi Janků (55) má náhradu za svého zesnulého manžela Iva Pavlíka (†84). Roli kapelníka, kterou dříve zastával získal jeho syn Adam Pavlík (42), který na koncertech doprovázel svou matku Věru Špinarovou (†65).

„Už jsme o tom s Adamem mluvili. On dělal kapelníka své mamince a je v tom skvělý, tak jsme se dohodli, že budeme jezdit spolu a postaví mi kapelu,“ řekla Janků Blesku. Heidi zastává v Adamově životě roli nevlastní matky a tak bude rodina aspoň po tak těžkém období více spolu.

Loňský rok byl pro oba dva velmi náročný a plný smutku. Adam přišel krátce po sobě o oba rodiče a Heidi o milujícího manžela. „Je to stále bolestné, ale musíme žít dál,“ tvrdí Heidi Blesku. „Snažím se teď pomáhat Adamovi s přípravou vzpomínkového koncertu na jeho maminku,“ dodala Janků. Přesto, že se Janků vždy bránila zpívat písně své kamarádky Věry Špinarové (†65), udělá tentokrát výjimku. Půjde o poslední koncert, kde zazní písně od Špinarové. Vzpomínkový koncert se uskuteční přesně v den prvního výročí smrti zpěvačky, 27.března v Ostravar Aréně. „Definitivně naposledy zahraju máminy písničky a už se k nim nikdy nebudu vracet. Bude to uzavřená kapitola!“ řekl Adam Pavlík Blesku.

Na video s Heidi Janků se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hufnagll
2. 4. 2019 • 04:20

No tak von ji stejně pudroval i za života starýho Havlíka,tak o co jde.Že

hejpockej
1. 2. 2018 • 04:55

a proc ne... koncerty jsou skoro vzdycky zabava, lepsi nez sedet doma a cumet na pocitac... takze na koncert pujdu..

6010
31. 1. 2018 • 09:34

To, co zde píší škarohlídi, to je jenom závist a podle sebe soudím tebe.Já Heidy obdivuji, je výborná zpěvačka a jako manželka byla zvorná žena.Klobouk před ní dolů.Mnohé celebrity by si z ní mohly vzít příklad.Že bude spolupracovat s nevlastním synem? To je zcela přirozené a normální a nic bych v tom nehledala za taje.Oba jsou dobří a věřím, že jejich koncerty budou úspěšné.Držím palečky.

ivanak
30. 1. 2018 • 16:51

Myslím si,že Adam není bez mámy nic a s Heidy je to taková z nouze cnost.Ona podprůměrná zpěvačka a on syn Špinarové.Nic víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.