Habera po odchodu Peštové: Našel útěchu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Habera po odchodu Peštové: Našel útěchu!

Pavol Habera
Pavol Habera (Foto instagram.com, ara)

Oblíbený zpěvák Pavol Habera je už nějaký čas slaměným vdovcem. Jeho partnerce Daniele Peštové se totiž lépe žije v Americe, a tak se tam odstěhovala i s dětmi. Vzhledem k tomu, že zpěvák je zavalen prací, nemůže být rodině nablízku tak, jak by si jistě přál. A vypadá to, že večery strávené o samotě si začaly vybírat svou daň.

Pokud si myslíte, že Palo Habera žije nespoutaným životem divokého hudebníka, tak se šeredně pletete. V rozhovoru pro Topstar prozradil, že před časem přestal kouřit, začal cvičit a dokonce prý zbavil i dalšího nepříjemného zlozvyku. Po nocích už nevyjídá ledničku, jako měl ve zvyku.

Na druhou stranu ale přiznal, že s tím jak přestal kouřit, začal o něco více pít alkohol. „Mám tendenci dát si cigáro, dám si k tomu sklenku whiskey, medituju,“ prozradil Habera s úsměvem, co je jeho útěchou v nepřítomnosti rodiny.

 Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 2. 2018 • 01:05

Mracik Habera vypadá jak vychlastanej Juraj Jánošík.Jen slepej nevidí, jak je vyžilej.Nikdy bych na jeho koncert nešla a Gotta s klidem necháváím vám, bratia Slováci.Na něj bych taky nikdy nešla. A Slováků je tady v Praze víc jak u vás a tak váš Fico zoufale shání pracovní síly.Ale protože jste utekli sem k nám , zve vám domů Ukrajince a Srby. Tzn. vy už se tam nikdy nevrátíte.Kultura, zdravotnictví a školství jsou u vás na Slovači doslova v hnoji! Vašeho Babiše já nevolila a se mnou přes 60 % lidí.Proto je taky v menšinové vládě.S vaším Ficem mají jedno společné: urputně stojí o moc.Jsou mocí posedlí.

-bello-
6. 2. 2018 • 00:55

Habera je trapnej, jeho povídání o historii a o politice jsem nemohla poslouchat. Peštová dle mého extra kráska není, ale to je mi jedno. Není mi jedno, že AHA zase napsli kravinu.Habera přestal kouřit, ale o to víc si dá alkohol a k tomu večer cigáro ...

anjelik
31. 1. 2018 • 08:19

A ešte voľačo.Paľo nepatrí do dôchodku vôbec ešte.Vyzerá dobre.Karol Gott je starší oveľa o Paľa a furt spieva.A Paľo nepije.To bulvár to prekrúca ako vždy.Keď si dá jedného panáka tak už z neho robia alkoholika.A pokiaľ viem už prišla Daniela do Prahy.

anjelik
31. 1. 2018 • 08:16

Čo sa ty nepáči?Voľakedy sme boli spolu.Československo bolo a narodili sme sa Československu.A Paľo spieva na Slovensku aj tu u vás.A mne tiež neprekážajú keď k vám chodievaju český speváci herci atď.A teraz pred týždňom som u nás bola na koncerte Karla Gotta.A vôbec my to nepríde že je Čech.A Babisa ste si vy ľudia volili.A politiku tu nebudem miešať.A tie tvoje primitívne komentáre si si mohol opustiť čo píšeš alebo nechať pre seba a nie ti písať.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.