Přiznání Gábiny Partyšové: Závislost na prášcích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Gábiny Partyšové: Závislost na prášcích!

Moderátorka potřebuje odbornou pomoc.
Moderátorka potřebuje odbornou pomoc. (archiv Blesk, profimedia.com)

Prasklo to na Plese jako Brno! Moderátorka Gábina Partyšová (39) zvládá rozpad druhého manželství s pomocí odborníka. Zatímco během prvního rozvodu s Josefem Koktou (60) byla rok závislá na prášcích na spaní, druhý rozchod jí pomáhá zvládnout psycholožka. 

Doprovod na ples tak moderátorce dělala místo muže sestra Monika (40). Gábina se totiž už loni na podzim odstěhovala od manžela podnikatele Daniela Farnbauera (41), za kterého se v lednu 2015 provdala. Jejich manželské soužití vydrželo pouhých 20 měsíců.

„Zjistili jsme, že je nám lépe, když žijeme odděleně. Jsme denně v kontaktu a často na sebe myslíme, ale zatím spolu nedokážeme žít pod jednou střechou. Takovýhle model nám vyhovuje,“ řekla Aha! Partyšová.

Prozradila, že první rozvod s Josefem Koktou byl pro ni daleko horší. „Rok jsem byla závislá na prášcích na spaní, abych vůbec spala a na nic nemyslela. Nyní mě hodně podpořila psycholožka, ke které stále docházím. Taky si hodně pomáhám jógou a meditacemi. Už si to dokáži v sobě srovnat a vnitřně se uklidnit,“ tvrdí Partyšová.

Krach kvůli Ornelle

S Josefem Koktou se Gábina v roce 2013 rozvedla po sedmi letech manželství kvůli jeho poměru s Ornellou, tehdy Štikovou. Mají syna Quentina (4).

Partyšová na Slavíkovi bez manžela: Co řekla o rozvodu? 

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.