Smutek v duši Denisy Grossové (19): To já bohužel nezažiji… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Smutek v duši Denisy Grossové (19): To já bohužel nezažiji…

Denisa Grossová byla s přítelem na dovolené v Thajsku
Denisa Grossová byla s přítelem na dovolené v Thajsku (Robin Puškáš)

Letos na jaře to budou tři roky, co zemřel Stanislav Gross. Zůstala po něm manželka a dvě dospívající dcery. Jejich starší dcera Denisa (19) už poměrně dlouho bydlí s přítelem Robinem Puškášem a je moc ráda, že ho její otec stihl poznat. Díky focení si však Denisa uvědomila, že o některé věci bude v životě ochuzena.

Zatímco její mladší sestra Natálka Grossová naprosto propadla muzikálům, Denisu Grossovou to táhne jiným směrem, baví ji fotit.

„Docela mě baví fotit svatby. Je to hrozně hezké a kreativní.  Na druhou stranu mám při focení svateb i smutek v duši,“ prozradila Denisa s tím, že je jedna věc, nad kterou přemýšlí. „Každý víkend pozoruji, jak nevěsti bere k oltáři její táta a nebo jak je tam první tanec s rodiči. To já už bohužel nezažiji, což mě mrzí,“ prozradila v rozhovoru pro revue.idnes.cz. Není se co divit, že je jí z toho smutno.

Šárka Grossová: Odchod dcery jsem oplakala, ale musela jsem ji poustit!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
majojo
26. 1. 2018 • 12:42

Naučte se zájmena, především ta přivlastňovací: Můj, tvůj, svůj, její.... všechno jedno, kydnu tam, co mě napadne, že ano, vy jeden lesku české žurnalistiky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.