Farmáři hledají ženu, ale nacházejí smrt! Honza nezemřel jediný... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Farmáři hledají ženu, ale nacházejí smrt! Honza nezemřel jediný...

Indián Honza se ve středu oběsil.
Indián Honza se ve středu oběsil. (Foto pro Aha! - FTV Prima, ara)

Už čtvrtý účastník reality show Farmář hledá ženu se rozhodl dobrovolně odejít ze světa! Ve středu spáchal sebevraždu frajírek, milovník žen a zvířat a také Indián Honza Pokorný (†53). Život si vzal nedaleko své farmy pod Kunětickou horou na Pardubicku, kterou vybudoval vlastníma rukama.

„Mohu potvrdit, že jsme ve středu v obci Ráby ve večerních hodinách našli mrtvého muže ročník 1964. Na místě nebyly shledány stopy násilí,“ uvedla policejní mluvčí Eva Maturová s tím, že pro bližší určení příčiny smrti byla nařízena pitva. Pokorný se měl podle informací Aha! oběs﷯it. Poblíž místa nálezu byl karavan, který policie zapečetila. Muž podle policie zemřel v přesně nezjištěné době od 15:15 do 21:00 hodin.

Náhlá smrt jeho bývalou partnerku příliš nepřekvapila, dlouhodobě prý trpěl duševními problémy. „Když jsem s Honzou chodila před několika lety, měl strašné výkyvy nálad a řešil to antidepresivy. To přede mnou tajil a taky to byl důvod našeho rozchodu,“ prozradila Aha! bývalá přítelkyně. Změny nálad podle jejích slov často způsobovaly, že býval často agresivní.

Na okraji vsi měl na volně přístupném travnatém prostranství u silnice nedaleko statku zdejšího chovatele postavený karavan, v němž prý bydlel. Poblíž něj byl nalezen, proto ho policie zapečetila. Karavan, i černý vůz ford, kterým jezdil, tu ještě včera dál stály. Byl tu i přepravník na koně. Zda byl také jeho, není jasné.

„Dokonce na mě vytáhl mačetu! Tehdy jsem pochopila, že musím pryč. Měl problém nejen s prášky, ale byl i třikrát v protialkoholní léčebně. A neustále ho naháněla policie,“ prozradila Indiánova expřítelkyně.

2012

Odmítnutá Olí (†41)

Jako první se rozhodla ukončit svůj život Olina Řebíčková, která se ucházela právě o Indiána Honzu. Její smrt přišla jen pár dní před odvysíláním dílu, kde ji nevybíravým způsobem odmítnul a raději strávil noc s její konkurentkou. Olí, jak si blondýnka říkala, byla rodinou pohřešovaná týden,nechala na rozloučenou 11stránkový dopis, autem odjela k lesu, kde ji po pár dnech našli mrtvou.

2013

Chovatel Slávek (†33)

Slávek Neubauer byl účastníkem třetí řady. Měl farmu na Českolipsku, kde choval slepice, prasata, kozy i krávy. Zemědělství a chovatelství ho živilo. Sebevraždu tehdy spáchal, podle tvrzení další účastnice pořadu Kataríny Tomáškové, z nešťastné lásky. „Bohužel je to už druhé úmrtí... Doufám, že už se nic podobného nebude opakovat,“ prohlásila tehdy moderátorka Laďka Něrgešová (41).

2016

Chlípný Pepa (†57)

Farmář Josef Šeřík se do povědomí diváků dostal jako chlípný sprosťák, který hledal ženu, aby nebyl na svou hospodu, penzion a několik srubů sám. Jeho smrt byla pro všechny překvapením, včetně tvůrců pořadu. Osudným se mu stal alkohol, se kterým měl léta problémy. Podle informací Aha! trpěl Josef epileptickými záchvaty a k smrti se postupně upil.

Farmář Indián (†53) spáchal sebevraždu! Rozvod a hádky s exmanželkou!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
26. 1. 2018 • 19:03

odporny porad Farmar....ani v Nemecku neni dobry,kde je tradice sedlaku bez znarodnovani a znasilnovani do JZD ! vetsinou jsou muzi znacne zanedbani, tupani co najdou sex zadarmo u trapnych zen Tenhle Pokorny nebyl nomen omen

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.