Indián Honza z Farmář hledá ženu je po smrti: SEBEVRAŽDA při západu slunce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Indián Honza z Farmář hledá ženu je po smrti: SEBEVRAŽDA při západu slunce

Farmář Jan Pokorný
Farmář Jan Pokorný (Blesk - FTV Prima, archiv JP)

Nejvýraznější soutěžící reality show Farmář hledá ženu, spáchal sebevraždu! Jan Pokorný (47), který na první pohled svým vzhledem připomínal bojovníka z kmene Apačů byl nalezen mrtvý nedaleko svého ranče na Pardubicku, podle Pavla Novotného, který o jeho smrti informoval na svém profilu na Facebooku se „Indián“ oběsil.

Pokorný, který byl známý pod přezdívkou Indy nebo zaříkávač koní žil na ranči u Kunětické hory, který vlastníma rukama vybudoval. Choval koně, kozy, ovce a dokonce i pštrosa. Kromě chovu zvířat se věnoval bojovému umění MMA (Mixed Martial Arts), numerologii a psaní povídek. Jan byl velmi výrazná osobnost a milovník života, pro všechny byla jeho smrt zdrcující zprávou.

„Pro všechny, kdo toto složité hovado, co mělo rádo zvířátka, ženy a život, a víc dobrého o něm říci nedovedu, znali, mám smutnou zprávu,“ napsal ve středu před půlnocí podle Blesku na svůj Facebooku Pavel Novotný. „‚Farmář‘ Honza ‚Indy‘ Pokorný je po smrti. Našli ho před několika hodinami – prý zrovna zapadalo slunce, což by se mu líbilo – na známém místě pod Kuňkou (Kunětickou horou – pozn. red.), kousek od jeho koní. Odešel dobrovolně. Budiž ti země lehká, Indiáne!“ napsal Novotný.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.