Děsivá smrt Tinky Winky: Tohle dětem nedá spát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Děsivá smrt Tinky Winky: Tohle dětem nedá spát!

Simon Shelton Barnes (†52) údajně zmrznul!
Simon Shelton Barnes (†52) údajně zmrznul! (Foto: Instagram, ara)

Představitel fialového hrdiny ze seriálu Teletubbies údajně zemřel hrozivou smrtí. Simon Shelton Barnes (†52) údajně zmrznul!

Zprávu o tom, že představitel Tinky Winky zemřel na následky hypotermie přinesl britský web Mail Online. Jeho spolubydlící Tynan uvedla, že Simon zkolaboval na ulici poblíž nábřeží v Liverpoolu. Než se mu dostalo pomoci, muž umrzl.

„Byli jsme přivoláni do oblasti Mann Islanf 17. ledna kolem půl osmé ráno,“ uvedli již v úterý strážníci a potvrdili, že tělo bylo již předáno koronerům a úmrtí není považováno za podezřelé. Barnesova rodina je jeho nečekanou smrtí velmi zasažena.

„Ve středu jsem přišel o svého milovaného tátu, byl to ten nejmilejší a nejvíc něžný muž, kterého jsem znal, a miluju ho víc než cokoliv,“ uvedl na sociální síti Henry Barnes. „Jako dítě jsem se vždycky styděl za to, že byl tanečník a herec, ale teď nemůžu být víc hrdý! Je teď na lepším místě a vím, že by nechtěl, abych byl smutný. Takže budu žít můj život takovým způsobem, jak by si přál,“ dodal smutně jeho syn. Dojemný vkaz prostřednictvím médií poslala mrtvému i jeho dcera. „Moc tě miluju, táto. Vždycky to tak bylo a bude. Nejúžasnější muž na světě. Navždy budeš v mém srdci,“ uvedla.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.