Menzel válčí o život už 67 dní: Reakce Olgy a špitálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Menzel válčí o život už 67 dní: Reakce Olgy a špitálu

Režisérův stav je natolik vážný, že musí být 24 hodin pod dohledem lékařů.
Režisérův stav je natolik vážný, že musí být 24 hodin pod dohledem lékařů. (Foto: Petr Novotný, Jan Tůma, archiv Blesku)

Už 67 dní je režisér Jiří Menzel (79) v intenzivní péči lékařů střešovické nemocnice. Jeho stav je natolik vážný, že musí být 24 hodin pod dohledem nemocničního personálu. Manželka českého režiséra promluvila o tom, jak na tom její manžel je.

Oscarový režisér byl 21. listopadu převezen do střešovické nemocnice, kde podstoupil šestihodinovou operaci hlavy a od té doby se jeho stav příliš nezlepšil. „Pan režisér Jiří Menzel je u nás stále hospitalizovaný,“ potvrdila Blesku mluvčí Ústřední vojenské nemocnice Jitka Zinke.

 Přestože jeho manželka Olga (39) sdílela na svém profilu na Facebooku fotografii s komentářem „Víra, naděje, láska…“, jeho zdravotní stav se podle informací Blesku zhoršil a musel být přeložen na ARO, kde údajně zůstává.

Koncem února se koná na Mezinárodním filmovém festivalu v Berlíně světová premiéra snímku Tlumočník, v němž Menzel vytvořil titulní úlohu asketického Aliho. Bohužel vzhledem k vážnému stavu režiséra se bude muset premiéra obejít bez jednoho z hlavních aktérů. „Zpočátku jsem byl mile nemile překvapený, protože v Tlumočníkovi to byla opravdu velká role. Ale jakmile jsem si přečetl scénář, tak jsem byl moc rád, že to na mě takhle spadlo,“ řekl Menzel Blesku krátce před kolapsem.

Na úkázku z filmu Tlumočník se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
25. 1. 2018 • 12:31

Jdu k zubaři na preventivní prohlídku, když náhodou zahlédnu na vratech jedné vilky nápis: Grupáč a nějaké telefonní číslo. Mohl bych jít tam, ale říkám si, jestli by to nebyly vyhozené peníze. Tohle mělo přijít dřív.

ivoadler
25. 1. 2018 • 10:08

Na životě nějaké celebrity mi záleží zrovna tak, jako jí na mém. Ať se aspoň netrápí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.