Kohoutová (26) v Dabing Street: Prsa v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kohoutová (26) v Dabing Street: Prsa v akci

Herečka Berenika Kohoutová
Herečka Berenika Kohoutová (Foto: Dana Kolářová, archiv Profimedia.cz)

Už jako sedmnáctiletá byla odvážná a neváhala se svléknout před kamerou. A nyní vítězka poslední Tváře Berenika Kohoutová (26) předvedla svým fanouškům, že s odhalováním rozhodně neskončila.

„Sundej si tričko. Když si ho sundáš, bude se ti líp zpívat!“ Po těchto slovech herečka ve včerejším díle seriálu Dabing Street odhodila krajkové tílko a pochlubila se svými přednostmi.

Berenika patří k českým herečkám s největším přírodním poprsím a nikdy nebyla příliš stydlivá. „Jsem holt smířená s tím, že i tohle je součást mého povolání. Čím jsem starší, tím mám ale s nahotou větší problém,“ tvrdí herečka, která ale v pondělním díle potěšila řadu diváků. V minulosti se Berenika neváhala svkléknout už ve filmu Soukromé pasti, kde předvedla nejen obrysy ňader, ale také svůj klín. Žhavé milostvé scény s mužem a ženou si pak střihla v roce 2013 ve snímku Nepravděpodobná romance. Herečka se momentálně rozvádí s manželem Pavlem Čechákem (42), ale postel už ji zahřívá tanečník z Tváře Lukáš Nechvátal. Chodí na ostro

S odhalováním nemá problém ani v běžném životě. Už několikrát totiž předvedla, že chodit do společnosti »nahoře bez« jí nečiní žádný problém, ba naopak. Berenika své přírodní trojky prostě umí prodat.

Na video s Berenikou Kohoutovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.