Skandál na obzoru? Královnina vnučka si bere barmana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandál na obzoru? Královnina vnučka si bere barmana!

Princezna Eugenie s dlouholetým partnerem Jackem vymetají bary.
Princezna Eugenie s dlouholetým partnerem Jackem vymetají bary. (Profimedia)

Teprve před nedávnem se Anglie dozvěděla, že svatba prince Harryho (30) a americké herečky Meghan Markle (36) bude v květnu a už je tu oznámení o veselce další - vnučka královny Alžběty chce říct na podzim své "ANO" barmanovi a vzdálenému příbuznému v jedné osobě!

Dcera prince Andrewa Eugenie (27) se má vdávat za Jacka Brooksbanka (31). Dlouholetý přítel měl královninu vnučku požádat o spanilou ručku během dovolené v Nikaragui. A svatba se má odehrát už na podzim v kapličce sv. Georga ve Windsoru. Ano, přesně tam, kde si letos na jaře vezme princ Harry (33) svou Meghan (36). 

Pikantní na celé věci přitom je, že snoubenec dosud pracoval jako barman a provozák nočního klubu! A ba co víc, s Eugenií jsou přes společného předka krále Edwarda III. vzdálení příbuzní! A kde se ti dva vůbec seznámili? Podle webu Pluska.sk se tahle nesourodá dvojka měla sčuchnout během lyžování ve švýcarském rezortu Verbier před sedmi lety. No, na královském dvoře bude letos ještě hodně veselo...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.