Barbie Jiráčková (18): PŘEPADENA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

První česká Barbie Jiráčková (18): PŘEPADENA! Jednali s ní jako s odpadem!

Gabriel Jiráčková má z Barcelony velmi nepříjemné zážitky.
Gabriel Jiráčková má z Barcelony velmi nepříjemné zážitky. (Foto: Facebook)

První česká Barbie - Gabriel Jiráčková si užívala Silvestra v Barceloně ve společnosti přátel. Jejich slavnostní večer měl ale velmi nepříjemný závěr. Kráska s prsy velikosti číslo osm navíc může být ráda, že příběh neměl ještě horší konec.

Po slavnostní večeři se přátelé včetně Gabriel Jiráčkové rozhodli, že vyrazí do jiného podniku. „Venku byla spousta lidí, včetně několika skupin podivně vyhlížejících mužů,“ popsala Gabriel s tím, že z jedné strany ji držel přítel a z druhé později kamarádka, která měla problémy s chůzí. Jenže tak se jim podařilo vzbudit zájem lidí v okolí.

„Několik jich na mě a na kamarádku začalo nejprve dorážet, ale po chvíli na mě začali dokonce sahat a jednat se mnou jako s největším odpadem. Podotýkám, že jsem nebyla odvážně, či vyzývavě oblečena,“ upřesnila na sociální síti s tím, že byla oblečená do modrých elegantních šatů. „Přítel nás chránil, tu zdivočelou zvěř odháněl, ale v tom nám někdo oběma podrazil nohy,“ popsala nepříjemnou situaci s tím, že pak začal její přítel jednat a pak se celá tlupa vypařila. Jejímu příteli ale zmizelo asi 20 000.

Nakonec se Gabriel i spartou schovali na chodbě jednoho z hotelů, kde se dozvěděli, že takové dění je tam v podstatě běžné, a že ještě dopadli dobře. „Přiznám se, že jsem se na té chodbě rozbrečela, měla jsem zkažený večer a ještě tři dny se z toho vzpamatovávala,“ přiznala s tím, že tu noc měli ještě jeden nepříjemný zážitek. Další dny v Barceloně pak po setmění k přesunům využívali výhradně automobil.

 Česká Barbie Gabriel Jiráčková (17): Nechala si zvětšit prsa na osmičky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
arnostarno...@...
27. 1. 2018 • 13:53

je to píč---na entou plastiková kund--- kdy by umřela dnes tak je pozdě Sice článek jsem nečetl ani číst nebudu ale měli si ji vychutnat je ště víc a ty plastiky vytahat aby věděla jak dopadne když ji to prakne je to hnusná MUTANTKA kde pak asi púotká mutanta to ho kenna nebo jak se ten zmr----jmenuje

kiwi65
24. 1. 2018 • 22:08

Jen mi hlava nebere jak může mít něco tak odpornýho přítele.To musí být úchylák až na půdu.Fuj,chce se mi zvracet.

ellenic
23. 1. 2018 • 21:07

Ta se nemusí ani vyzývavě oblékat a už těmi plastikami, díky kterým vypadá hodně divně, a rozhodně ne hezky už budí pozornost . Ještě, že moje dcery jsou inteligentní a rozumné .

zvonekdozahrady
23. 1. 2018 • 16:53

Hnusná a hloupá, co víc si přát...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.