Kam zmizela sexbomba Gavriely? Psychika na dně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kam zmizela sexbomba Gavriely? Psychika na dně!

Gavriely vyměnila showbyznys za klid.
Gavriely vyměnila showbyznys za klid. (pro Aha! – Roman Souček, Pavel Machan)

Dříve patřila mezi obletované moderátorky, o kterých se často psalo, pak se ale po ní slehla zem. Kam se poděla kráska Gavriely? Užívá si rodinnou pohodu s dětmi a přítelem Marcusem Tranem!

Martina Gavriely (39) patřila mezi úspěšné moderátorky českého showbyznysu. Po čase, ale toho na ni bylo moc a tak řekla DOST! „Byla jsem psychicky vyčerpaná, že to bylo třeba. Myslím, že mi ten odchod zlepšil život. I můj vztah je velmi klidný.

Je dobré, když je v záři reflektorů jen jeden z těch partnerů a ten druhý dělá něco obyčejného. Marcus se na mě občas zlobí, že nechci nikam chodit, protože mě vidí doma pořád odlíčenou, ale zase když si někam vyjdeme, užijeme si to…

Není dne, kdy bych toho litovala. Teď jsem se byla podívat na Primě za svými kamarády a kolegy a stačilo mi to. Vzhledem k tomu, že je můj partner muzikant, máme doma pořád někoho, takže z toho dění nejsem zase tak úplně mimo. A bohatě mi to stačí,“ svěřila se Gavriely Expres.cz na křtu kalendáře Hasička roku.

Pracuje rukama

Práce šlechtí, a tak se Martina vrhla do podnikání. Jejím byznysem se stala úprava vlasů a užívá si to. „Je to úžasné, když k vám přijde nešťastná žena a odchází nadšená, div vás za výsledek neupusinkuje. Mám navíc stálé zákaznice, takže to jde dobře,“ dodala. Pokud byste se tedy milé dámy chtěly nechat zkrášlit, můžete zajít za bývalou moderátorkou a třeba ji i trochu omrknout. 

Gavriely: Možná se tak narodila, možná je to plast?!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.