Rozkmotřené tenistky Plíšková se Strýcovou jdou na sebe: Křehký mír, nebo válka?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozkmotřené tenistky Plíšková se Strýcovou jdou na sebe: Křehký mír, nebo válka?!

Důvodem jejich rozkolu na konci minulé sezony byl jediný muž – tehdejší trenér Strýcové Tomáš Krupa.
Důvodem jejich rozkolu na konci minulé sezony byl jediný muž – tehdejší trenér Strýcové Tomáš Krupa. (Foto Aha! – M. Sekanina, Profimedia.cz, ČTK)

Kvůli chlapovi se pohádaly až na krev. A české tenistky Karolína Plíšková (25) s Barborou Strýcovou (31) si teď mohou vyřídit účty přímo na kurtu!

Důvodem jejich rozkolu na konci minulé sezony byl jediný muž – tehdejší trenér Strýcové Tomáš Krupa. Ten si totiž za Bářinými zády tajně vyjednal svůj přestup k úspěšnější Plíškové! „Byl to podraz! Že je konec, jsem se od Tomáše dozvěděla po telefonu. Takové jednání jsem si nezasloužila. A Karolína? To je prostě Karolína... Na kafe spolu nepůjdeme, náš vztah je na bodě nula!“ soptila Strýcová, zatímco »Plíška« se hájila, že vše bylo z její strany korektní.

Horké hlavy se pak osobně pokoušel zchladit jejich fedcupový kouč Petr Pála. „Sedli jsme si ve třech a vyříkali jsme si z očí do očí, co komu vadí. Teď jsme tak nějak v pohodě. Ne že bychom se vybavovaly, ale stůl máme čistý,“ tvrdí nyní Plíšková a její slova potvrzuje i Strýcová, která si mezitím našla jiného trenéra – Davida Kotyzu, jenž předtím vedl právě Plíškovou... „Už je to za námi. Ona má Tomáše, já mám Davida a jedeme si každá to své,“ říká Strýcová. Ovšem přezdívku »Divá Bára« nemá jen tak! Dnes okolo poledne se obě tenistky utkají na Australian Open o čtvrtfinále (vysílá Eurosport) a dá se čekat, že křehký mír může narušit klidně i pouhá drobnost...

Na video s Karolínou Plíškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.