Svatba Něrgešové: »ANO« málem nezaznělo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Svatba Něrgešové: »ANO« málem nezaznělo!

Laďka se při obřadu tak smála, že ze sebe nemohla dostat své »ano«.
Laďka se při obřadu tak smála, že ze sebe nemohla dostat své »ano«. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Herečka Laďka Něrgešová (31) a novinář Jaroslav Plesl (34) si včera málem neřekli své »ANO«! Za vším byl dlouhý záchvat smíchu, který novomanželé neuměli zastavit. „Smáli jsme se divnému projevu oddávajícího,“ přiznal později ženich, který se trochu obával, že si ho jeho vyvolená třeba nevezme.

Herečka Laďka Něrgešová (31) a novinář Jaroslav Plesl (34) si včera málem neřekli své »ANO«! Za vším byl dlouhý záchvat smíchu, který novomanželé neuměli zastavit. „Smáli jsme se divnému projevu oddávajícího,“ přiznal později ženich, který se trochu obával, že si ho jeho vyvolená třeba nevezme. Laďka se totiž smála tak moc, že ze sebe ani nemohla vysoukat to kouzelné slovíčko, kterým by stvrdila, že si opravdu chce vzít Jaroslava Plesla.

Laďka Něrgešová neponechala nic náhodě a na svatbu si pořídila koordinátorku. Nikdo však nepochopil proč! Obřadu se totiž zúčastnilo jen na tři desítky hostů, a Ledeburské zahrady pod Pražským hradem tak zely prázdnotou! Z celebrit se objevila jen Monika Absolonová. Ta dorazila nevyspalá s mušími brýlemi na očích, aby zamaskovala noční mejdan, ze kterého se vrátila nad ránem. Byla ráda, že se vůbec udržela na nohou! Naštěstí ji podpíral Lumír Olšovský, který se stal druhou celebritu na obřadu. Paradoxně Laďce na svatbu nepřišel popřát ani Ondřej Brzobohatý, se kterým kdysi moderovala ostře sledovanou show Česko hledá SuperStar.

Koordinátorka neměla na starost jen svatební obřad, ale i svatební menu. „Vůbec netuším, co budeme jíst, to jsem nechala na koordinátorce. Určitě vám můžu říct, že nebude tradiční polévka s játrovými knedlíčky, protože to nejím. Já jím jenom kuřecí, takže asi kuřecí vývar,“ prozradila krátce po jedenácté nevěsta, která se rozhodla převzít příjmení po svém manželovi a od včerejška už si nechává říkat paní Pleslová.

Snubní prstýnky si novomanželé nechali vyrobit z bílého zlata. „Jsou úplně obyčejné, proč nějaké drahé? Nám stačí tyhle,“ řekla deníku Aha! nevěsta, která na sobě měla svatební šaty poseté bílými květy, jež pocházely z dílny módní návrhářky Hany Sedláčkové. Ani jeden z novomanželů si nevzal za svědka nikoho z rodinného kruhu. Laďce sňatek odsvědčila nejlepší kamarádka, kterou zná už od čtyř let, a Jaroslavovi kolega z práce.

A ženich samozřejmě naplánoval už i svatební cestu,. „Já vůbec netuším, kam pojedeme. To se musíte zeptat ženicha,“ smála se bývalá moderátorka první řady SuperStar, pro kterou tak výlet do Itálie jistě bude překvapením.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.