Hanu Brejchovou vytočila Brodská: Jablko nepadlo daleko od stromu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hanu Brejchovou vytočila Brodská: Jablko nepadlo daleko od stromu!

Hana Brejchová
Hana Brejchová (Martin Pekárek)

O tom, že se slavné sestry Brejchovy ani trošku nemusí, se samozřejmě ví. Tentokrát se ovšem tahle "studená" válka obrátila i proti dceři jedné z nich. Co se stalo?

Tereza mě naštvala, když Jana před čtyřmi lety ležela na těch Malvazinkách a ona tam měla všude ty reklamy svoje, tak jde po penězích. Mám pocit, že jablko nepadlo daleko od stromu," zkritizovala chování neteře Terezy Brodské (49) Hana Brejchová (71), která po požáru holešovického bytu žije v buštěhradském pečovateláku. 

Vztahy na bodu mrazu mezi Hanou a Janou Brejchovými přitom odstartovaly už v šedesátých letech minulého století. Tehdy se Hana hodně sblížila s režisérem Milošem Formanem (85), ale prý šlo jen o přátelství. Pro mě to byl takovej zpovědník, pěknej chlap to byl, to je pravda, ale pro mě to byl kamarád," řekla k tomu paní Hana v televizním pořadu Prásk. Slavnější sestře se ovšem tohle spojení ani trošku nelíbilo. Že by žárlivost?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.