Michaela Kuklová: Strach o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Michaela Kuklová: Strach o život!

Kuklová se strachuje...
Kuklová se strachuje... (Marek Pátek / Aha)

Rok 2018 přivítala sama! Herečka Michaela Kuklová (49) se tak podle svých slov cítí v poslední době nejlépe. Naopak ji velmi trápí odchody mnoha jejích kamarádů.

„Na podzim byla spousta úmrtí! Jsem z toho doslova a do písmene vyděšená, odcházejí relativně mladí lidé!“ prohlásila slavná princezna Jasněnka. „Já sama jsem o sebe začala mít strach, takže chci dělat jen to nejlepší pro mé zdraví. A to je i mé předsevzetí do tohoto roku,“ dodala herečka. Michaela se loni zamilovala do fotografa Jiřího Káše (38).

Jejich vztah ale vydržel jen pět měsíců. Od té doby je opět sama! „Miluji jediného chlapa – a to svého syna Romana, kterému bude letos deset let. Když nejsme spolu a on je třeba u tatínka, vyhledávám spíše samotu. Je mi tak dobře. I na Silvestra jsem byla sama. Nijak jsem se ale nedojímala. Těšila jsem se do dalšího roku, že bude lepší,“ dodala na Frekvenci 1 herečka.

Co nejvíc trápí Míšu Kuklovou? Vráska mračivka a jizvy po akné!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
babapsi
21. 1. 2018 • 15:33

nejlepší jsou císařské rady, vy asi rozumíte všemu !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.