Trauma Ivety Toušlové: Psychické zhroucení mámy kvůli mladší ségře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Trauma Ivety Toušlové: Psychické zhroucení mámy kvůli mladší ségře

Moderátorka a dramaturgyně Iveta Toušlová se svou sestrou Andreou
Moderátorka a dramaturgyně Iveta Toušlová se svou sestrou Andreou (archiv Ivety Toušlové)

Devětačtyřicetiletá moderátorka a dramaturgyně zavzpomínala na dramatické chvíle, které nastaly při a nedlouho po porodu její mladší sestry Andrey (35). 

„Dodnes si pamatuji chvíli, kdy jsem přišla ze školy domů a obě s maminkou tam na mě čekaly. Brečela jsem štěstím. Přitom Ajka po porodu vůbec nedýchala a lékaři ji moc velké šance nedávali," okomentovala drama Iveta Toušlová v magazínu MF Dnes Rodina. To však ještě nebyl všem nervákům ani zdaleka konec!

„Kvůli tomu zanedbanému porodu jsem pak ještě jako dvouměsíční mimino prodělala těžký zápal plic. Prý kdybych byla kluk, nepřežila bych. Na maminku to bylo moc. Zhroutila se," popisuje matčino psychické peklo přímo Ivetina sestra Andrea Samcová. A protože maminka skončila v nemocnici, péče o sestřičku zůstala na známé moderátorce. A také v ní zůstal ohromný strach spojený s těhotenstvím a mateřstvím. Svou roli maminky odkládala nakonec tak dlouho, že zůstala bezdětná....



Přečtěte si
-bello-
20. 1. 2018 • 01:44

Krucinál, v tom článku se brodím, jak sedlák v hnoji.AHA neumí sesmolit článek, aby se dal plynule číst? Toušlová zírala odjakživa do kamery vytřeštěně jak magor, ale o ní ten článek není a děti nechtěla, tak co jako ?. Nevím, jak vypadá v praxi " zhroutit se" , pod to někdo prskne i to, že ho bolí hlava.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.