Michal Dlouhý: Divoký sex na pláži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Michal Dlouhý: Divoký sex na pláži

Erotické hrátky v exotické přírodě sledoval jen fotograf a divočina!
Erotické hrátky v exotické přírodě sledoval jen fotograf a divočina!

PRAHA – Sexuální orgie pod širým exotickým nebem! Herec Michal Dlouhý (38), známý ze seriálu Poslední sezona či filmu Sametoví vrazi, rozhodně umí ocenit krásy přírody i vnady své manželky!

Sexuální orgie pod širým exotickým nebem! Herec Michal Dlouhý (38), známý ze seriálu Poslední sezona či filmu Sametoví vrazi, rozhodně umí ocenit krásy přírody i vnady své manželky! Jen jak je pánbůh stvořil, užívali si na exotickém ostrově Tobago sexuálních hrátek. Deníku Aha! se podařilo získat fotky, které hned tak někde neuvidíte!

Panenská příroda, šumící laguny a nikde ani živáčka. V neprobádaných koutech ostrůvku Tobago, který leží u Střední Ameriky, si užíval milenecké hrátky Michal Dlouhý s manželkou Zuzanou Pacovskou. Odhozené oblečení jen marně sledovalo, jak se ti dva škádlí v laguně uprostřed malého ostrůvku. „Na Tobagu jsme poznali nádherné laguny, kde bylo úplně průzračné moře,“ básnil Dlouhý o svém »čvachtání« u tobagských vodopádů.

Dlouhý, který měl dříve vztahy především se ženami ze showbyznysu – třeba s herečkami Sabinou Laurinovou či Luckou Vondráčkovou – se s Pacovskou oženil před třemi lety. A krásná blondýna se za své vnady rozhodně nemusí stydět... A co na šokující fotografie Dlouhého říkají jeho bývalé milenky Lucie Vondráčková a Sabina Laurinová? „Tak daleko jsme asi nikdy spolu nebyli, ale to už je historie. Já jsem navíc samorost, takže cestuji ráda sama,“ smála se Dlouhého hanbatým fotografiím jeho »ex« Lucka Vondráčková, která obvykle jakékoliv zprávy o svém soukromí tají.

To Laurinová přiznává, že s Dlouhým zažili spoustu dobrodružství. „S Michalem jsme zažili spoustu hezkých prázdnin, včetně exotiky,“ přiznává Laurinová. Nechala se s ním i ona fotografovat v rouše Evině? O tom už mlčí...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.