Jiří Krampol (79) o manželce (56): Peklo, prostě peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Krampol (79) o manželce (56): Peklo, prostě peklo!

Jiří Krampol promluvil o nepříjemnostech, které prožil.
Jiří Krampol promluvil o nepříjemnostech, které prožil. (Foto: Michal Protivanský, Robert Klejch)

V posledních letech to Jiří Krampol nemá vůbec lehké. Jeho manželka utrpěla několik závažných zranění, které jí dlouho bránily nejenom v pohybu, ale vlastně i v normálním životě. Postupem času se Hanka Krampolová stala závislou nejen na lécích, ale i alkoholu. Nejen o jejím utrpení teď oblíbený herec promluvil.

Hana Krampolová v posledních letech utrpěla tři vážné zlomeniny, což mělo velmi neblahý vliv na její život. „A změní to člověka. Berete prášky na bolest, na spaní… Nutné vás to povahově změní,“ prozradil Jiří Krampol.

Manželčina nemoc změnila rytmus i Krampolova života. „Peklo, prostě peklo. Protože někam jdete, lidi se chtějí bavit, ale já tu ženskou s sebou nemůžu vzít. Těžko budu dělat ejchuchu do tří do rána, zatímco ona bude někde sedět a sténat bolestí,“ posteskl si Krampol týdeníku Sedmička s tím, že se ale zase nemůže na všechno vykašlat. Dokonce přiznal, že nejhorší období bylo, když se Hanka léčila na psychiatrii.

 Hana Krampolová: Pravda o novém bytě! Co jí nejvíc vadí?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
tryskomys
1. 6. 2019 • 11:22

Obdivuji ho jen nevím, jestli mu to už nemyslí nebo se s tou násoskou zviditelnuje,hnala bych jí PRACOVAT,to by neměla roupy na zobání a chlast ještě by se ráda hnala k ledničce,aby se najedla,nebo čeká na invalidní důchod....

rannirosa
31. 5. 2019 • 16:40

Jo, s alkoholikem je tezko zit a rozumet si.Je mi pana Krampola lito

miroslava13
4. 4. 2019 • 20:39

mám za sebou 12 operací, třeba totální endoprotezu, rakovinu aj. a alkoholik nejsem. jsou to jen výmluvy.

setroseuros
19. 1. 2018 • 15:11

PanaKrampola mi je luto.😦Mat takto zbabrany zasluzeny odpocinek... No zaroven ho obdivujem,ze s nou ma taku trpezlivost a nervy. Ved mu robi viac hanby ako radosti . Ja by som s tym uz davno prasknul!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.