Nemocný Pomeje: Po operaci luxusní odměna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nemocný Pomeje: Po operaci luxusní odměna!

Pomeje má opravdového přítele!
Pomeje má opravdového přítele! (Foto herminapress.cz, Blondies, ara)

Pravý kamarád se vždy pozná v těch nejtěžších životních chvílích. Pro Pomejeho je takovým přítelem producent Pavel Pásek (50), který mu je obrovskou oporou. Jiří se rozhodl pro operaci a dostane takzvaného slavíka – z dabéra se tedy stane němý herec. S novou kariérou mu chce pomoc právě Pásek, který mu dopřeje i zasloužený relax.

„Je to strašný, co se Jirkovi přihodilo. Díky ale pánu bohu, že se pro tu operaci rozhodl, že už nechce umřít… Udělám z něho nemluvící hereckou hvězdu! Dávám si za úkol, že z Jirky udělám zase velký silný zvíře,“ pověděl Blesku Pavel Pásek, který nemocného kamaráda nenechá ve štychu.

Zasloužený odpočinek a nová naděje

Pásek připravuje nový televizní seriál Kameňák a právě tam by se měl po rekonvalescenci objevit Pomeje jako pohledný školník. Za jeho pomoc a podporu je vděčná i manželka bývalého dabéra dýdžejka Andrea Pomeje. „Pavel je opravdu kamarád, Jirku má rád a myslí to s ním upřímně. Podporuje ho, seč může, a Jirkovi to moc pomáhá,“ řekla Andrea s tím, že mu producent po operaci koupí dlouhý ozdravný pobyt v Thajsku. Pásek je kamarád do deště!

S rakovinou bojující Pomeje (53): Uvedli ho do umělého spánku!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xsedmikraska
19. 1. 2018 • 08:57

Po jedné operaci hned další. Tělo dostane zabrat. Proč se tak spěchá na další operaci? Strach, že kdyby Jirka dostal prostor, poznal by, že se to dá řešit lépe? Každý je strůjcem svého štěstí. Škoda. Operace neřeší příčinu a nezaručuje, že se rakovina neukáže jinde. Pan Pásek je výtečný podnikatel. Zvědavců bude dostatek a tak bude dostatek diváků pro skvělý příjem z této akce. Vynaložené peníze se vrátí zpátky.

britva
18. 1. 2018 • 22:59

klasika, vych.canej pásek jak díra do sněhu, obsadí pomejeho do filmu a všichni se půjdou podívat na nemluvícího školníka, exota pomejeho. pásek slušně vydělá a pomeje dostane zájezd za pár tisíc. jj, takhle se to dělá v tom našem kapitalismu.

kaluze
18. 1. 2018 • 13:30

Klobouk dolu pred Panem Páskem to je opravdu kamarád.aJirímu preji hodne sil je to dobry clovek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.