Kim & Kanye: Za 2,6 milionu mají třetí dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kim & Kanye: Za 2,6 milionu mají třetí dítě!

Kim Kardashian a Kanye West slaví!
Kim Kardashian a Kanye West slaví! (Profi media.cz, Reuters)

Rodina americké hvězdy reality show Kim Kardashian (37) a rappera Kaneyeho Westa (40) se rozrostla o dalšího člena! K dcerce North (4) a synkovi Saintovi (2) jim přibyla další holčička. Tu jim odnosila náhradní matka.

Jméno dítěte nadšení rodiče prozatím neprozradili, pouze v úterý večer prostřednictvím sociálních sítí do světa vzkázali: „Jsme nesmírně vděční náhradní matce. Splnila nám náš sen a dala nám ten nejúžasnější dar. Jsme vděční za péči lékařů a personálu. North a Saint můžou doma přivítat malou sestřičku.“

Pro náhradní matku se pár rozhodl poté, co Kim zjistila, že trpí stavem zvaným »placenta accreta« (nadměrně vrostlá placenta do děložní stěny), který by jí mohl zkomplikovat nejenom těhotenství, ale i samotný porod. Agentuře, která jim náhradní matku našla, prý zaplatili v přepočtu 1,6 milionu korun. Další milion pak dostane přímo nejmenovaná žena, která jim druhou dceru porodila.

Podívejte se, jaký zájem fotografů vzbudí jen cesta malé dcerky Kim Kardashian na hodinu baletu. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.