Zmatek v »Růžovce«: Andrlová už tam hrála a úplně jinou postavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zmatek v »Růžovce«: Andrlová už tam hrála a úplně jinou postavu!

2018 Dnes je z Ivany gynekoložka, která hodně zamíchá dějem.
2018 Dnes je z Ivany gynekoložka, která hodně zamíchá dějem. (Foto TV Nova)

Jiná postava ale stejná herečka! Ivana Andrlová (57) je sice novou postavou v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, ale pro pozorné diváky rozhodně ne. Zahrála si hned v druhém dílu a také se motala okolo těhotenství.

Zatímco nyní má velkou roli gynekoložky Vladany Synkové, tehdy si zahrála jen epizodní roličku paní Němečkové – matku dcery, která otěhotněla a chce jít na potrat. Ona jí v tom bránila a chtěla, aby si dítě nechala, protože interrupci považovala za vraždu. A stejný pohled na věc má i jako nová postava po třinácti letech.

„Vladana je především gynekoložka, ale poněkud specifická. Je alternativní, vyznává netradiční metody, uznává dokonce i domácí porody. Takže do kamenické nemocnice vznese i tenhle směr,“ okomentovala herečka svou postavu, která se už od úterý začala objevovat v seriálové Kamenici.

Tomu, že se v seriálu už jednou mihla, se vlastně nemůže nikdo divit. „Před kamerou seriálu už prošlo 1947 herců v hlavních, vedlejších nebo epizodních rolích. A to v čísle samozřejmě není započítaný komparz,“ prozradil Aha! dobře informovaný člen štábu.

Ivana Andrlová zavzpomíná na své pricezny

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eremita
17. 1. 2018 • 23:14

Vždyť je to jedno, od druhého dílu uplynulo tolik let, že už si nikdo není podobný...na roli nezáleží..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.