Přiznání Zounara: Mám za sebou 15 pohnutých let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přiznání Zounara: Mám za sebou 15 pohnutých let!

Po pěti letech opakovaných alkoholických excesů našel pevnou půdu pod nohama.
Po pěti letech opakovaných alkoholických excesů našel pevnou půdu pod nohama. (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan,TV Nova, ara)

Zatočil s démonem alkoholu! Hvězda Ordinace Martin Zounar (50) dodržel, co si předsevzal, a podstoupil třítýdenní léčbu v protialkoholní léčebně. Po pěti letech opakovaných alkoholických excesů našel pevnou půdu pod nohama.

„Odpočinul jsem si a už pracuju. Teď točím Ordinaci, takže všechno dobrý. Těším se na muzikál Krysař příští týden,“ řekl deníku Aha! představitel MUDr. Boba Švarce s nadšením těsně po svém návratu z psychiatrické léčebny v Červeném Dvoře, kam nastoupil hned po Štědrém dnu.

„Myslím, že v člověku uzraje čas, kdy se v rámci okolností, které nastaly, musíte věnovat opravdu jen sám sobě,“ svěřil herec exkluzivně Aha! s tím, že do léčebny se odhodlal jít už kvůli devítileté dceři Claudii a na popud její matky a své expartnerky Simony Brdičkové.

„Simoně moc děkuju! Máme dobré vztahy opravdu. Nadstandardní a děkuju všem lidem za podporu,“ řekl Zounar s pokorou. A jedním dechem pokračoval: „Myslím, že se to může stát každému! Posledních pět let jsem měl vždycky po půlroce takové výkyvy a strašně mě to unavovalo.

Posledních patnáct let mám za sebou poměrně dost pohnutých. Člověk něco podnikal, dělal, a jsem rád, že jsem napřímil zase tu cestu...“ Herec prý nelituje jediného dne ze tří týdnů, které si už před časem naplánoval v léčebně v jižních Čechách.

Na začátku bylo přiznání

Jak se zdá, herec vzal svůj boj s démonem alkoholu opravdu vážně. A nezůstalo jen u toho, že na začátku léčby veřejně přiznal svou závislost. „Ono je známo, že jsem takový kvartální... Prostě, že se občas napiju! Ale není to tak, že bych v něčem jel,“ řekl deníku Aha! Martin Zounar.

Martin Zounar o poslední roli Miroslava Zounara: Třetí Slunce, seno, musel ošidit!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.