Kuriózní Výměna manželek: Těhotnou opustil a okradl. Pak si ji vzal... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kuriózní Výměna manželek: Těhotnou opustil a okradl. Pak si ji vzal...

Kdo se tentokrát objeví ve Výměně manželek?
Kdo se tentokrát objeví ve Výměně manželek? (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí pohodlná a dominantní Petra v rodině se dvěma pubertálními dětmi, a jestli se dokáže vlídná Míša přizpůsobit rodině, kde je otec neustále v práci.

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Opavy, kterou tvoří Míša (34), Roman (43), syn Dominik (13) a dcera Laura (10). Na druhé straně se seznámíme s Petrou (39), Františkem (31) a syny Robertem (8) a Štěpánem (4), kteří žijí ve Velešíně. Rodinu z Opavy do Výměny manželek přihlásila Míša. S manželem je totiž už celých šestnáct let a jejich stereotypní vztah prochází krizí. Od Výměny manželek očekává nový impulz, který jejich vztah trochu nakopne.

I v druhé rodině řeší manželé podobné problémy. Značně dominantní Petra je celých osmnáct let v domácnosti a s Františkem prošli obrovskou krizí. Když byla těhotná s jejich synem, František ji z ničeho nic opustil, a navíc vybral všechny její peníze z účtu. Vše vyústilo rozvodem. Po nějaké době k sobě opět našli cestu a dokonce se znovu vzali.

Výměna manželek: Opustil těhotnou manželkou a vybral jí účet!

 

Video se připravuje ...

 

Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.