David Prachař slaví 59: Rozbroje kvůli dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

David Prachař slaví 59: Rozbroje kvůli dětem!

Linda Rybová s manželem Davidem Prachařem.
Linda Rybová s manželem Davidem Prachařem. (Divadlo Palace)

Pětinásobný otec David Prachař se musí pořádně ohánět. Z prvního manželství s Danou Batulkovou má dvě dospělé děti a druhou manželkou Lindou Rybovou rovnou tři. Právě kvůli nim se dříve občas přeli.

Právě kvůli výuce a kolotoči kroužků se rodina přestěhovala z venkova do města. Oba rodiče se snaží skloubit svá zaměstnání s rodinným životem, ale někdy melou z posledního a dcery jim to neusnadňují.

„Snažíme se jím věnovat co nejvíc, ale nakonec jsem rád, když s nimi zvládnu udělat úkoly a vyzkoušet je. To se musím leckdy obrnit, protože když to holky nebaví, obracejí u toho oči v sloup a nesoustředí se, mam nervy nadranc,“ svěřil dříve David Prachař v magazínu Glanc.

Domácí konflikty vznikaly prý právě kvůli učení.„Navíc chodí na hudební kroužky – piano, viola, kytara, což taky vyžaduje nějaké cvičení. Cvičí nerady a hudební nauka je pro ně pochopitelně nuda… Mají toho hodně, jsou v jednom kole. Když jdou ráno v osm a vracejí se zas kolem páté, není moc času na ni jiného…,“ uvedl dále a vypadá to, že má pro dcery pochopení.

Nicméně manželka Linda Rybová by byla ráda, kdyby byly děti svědomitější. Není to tím, že ona sama nedávno přiznala, že učení od páté třídy úplně vypustila? „Linda se občas rozčiluje, že se děti neučí, ale co s tím? Já jsem se chtěl učit sám od sebe, ale když se dítěti nechce, moc s tím nenaděláte,“ uzavřel tehdy herec.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.