Krainová u lékaře: Trpěla jste zbytečně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krainová u lékaře: Trpěla jste zbytečně!

Krainová nemá tyto přípravky ráda.
Krainová nemá tyto přípravky ráda. (Foto – archiv FTV Prima)

Modelka Simona Krainová je sexy a krásná i po čtyřicítce. Vděčí tomu především kvalitní kosmetice a také tomu, že je tváří mnoha salónů, takže se o ni neustále někdo stará a hýčká ji. Simona prozradila, co podle ní není dobré užívat, a tak poskytla velkou radu čtenářům.

„Na bělení jsem byla dvakrát v životě, naposledy před necelými dvěma lety, a strašně mě z toho bolely krčky, takže mi museli po dvou hodinách formičky sundat. Musím říct, že celý proces mi byl hrozně nepříjemný. Nakonec mi doktor řekl, že to nemám zapotřebí, protože moje zuby jsou tak světlé, že světlejší už být nemůžou, a že není nutné zatěžovat sklovinu.

 

Zuby si ale pečlivě čistím, neflákám to, jak bývá zvykem. Opravdu jim věnuji každé ráno a večer aspoň tři minuty. Používám různé kvalitní pasty, v žádném případ však ne bělící, protože si myslím, že nejsou dobré,“ svěřila se Simona Krainová časopisu Sedmička. Dávejte si tedy pozor, čím si zoubky čistíte!

Na jaké kousky ve svém šatníku nedá Simona Krainová dopustit?

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.