Šokující VIDEO: Zadržení Češky Terezy H. (21) v Pákistánu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokující VIDEO: Zadržení Češky Terezy H. (21) v Pákistánu!

Překvapení a pak slzy: Celníci na videu tahají z Terezina kufru drogy, ona jen pláče
Překvapení a pak slzy: Celníci na videu tahají z Terezina kufru drogy, ona jen pláče (YouTube)

Do světa uniklo video ze zadržení mladé Češky Terezy H. (21), která pašovala heroin z Pákistánu do Spojených arabských emirátů. Zkazila si život a teď za to bude pykat v hrůzostrašných podmínkách pákistánského vězení. Tereza byla při objevení drog v jejím kufru zcela šokovaná a poté se zhroutila.

Dle Blesku Češka pašující drogy nejdříve policii tvrdila, že absolutně nevěděla o tom, že něco takového převáží. Nakonec ale prozradila různé důležité detaily o pašerácké skupině, ke které tedy údajně patřila. Poté, co celníci narazili na obsah v jejím kufru, jim Tereza tvrdila, že si myslela, že jde o látku, ze které se drogy "jen" vyrábějí.

"Co to je?" ptali české hříšnice, která nejdříve koukala do kufru s falešným dnem s otevřenou pusou, poté do drog sáhla, prsty obsah očichala, zoufalá si přikryla obličej a musela si opět sednout. Tereza H. se poté zmohla jen k pláči, který ji ale nezachránil. I když ji nehrozí trest smrti, protože ten se v Pákistánu cizincům nedává, dle advokáta si určitě odsedí alespoň 25 let.

Více o případu Terezy H. čtěte ZDE!

Udivená Tereza reaguje na drogy ve svém zavazadle

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.