ÚTOK na Zemana: Polonahou útočnici zpacifikovala ochranka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ÚTOK na Zemana: Polonahou útočnici zpacifikovala ochranka!

Aktivistka z hnutí Femmen se vrhla na Zemana
Aktivistka z hnutí Femmen se vrhla na Zemana (Jakub Poláček / Paparazzi)

Prezident Miloš Zeman dnes zažil šok! Ve volební místnosti na něho vystartovala polonahá žena. Ochranka ji ale včas svalila na podlahu a prezidenta honem odlifrovala do bezpečí. Hlava státu odvolila, až když se situace na místě uklidnila.

Na prezidenta Miloše Zemana (73) se ve volební místnosti na pražských Lužinách vrhla aktivistka z hnutí Femmen, podle všeho Ukrajinka. Na hlavu českého státu naběhla s pokřikem: „Zeman, Putin, slut (děvka)!" Během ataku si stačila ještě svéknout tričko, ale to bylo to poslední, co v šokované volební místnosti stačila předvést.

Video z napadení prezidenta ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
13. 1. 2018 • 12:10

Také se podivuji nad tím, jak mohli takové individuum pustit do volební místnosti! Jestlipak byli ti lidé zkontrolováni, zda nejsou ozbrojeni? Vždyť ona mohla pana prezidenta zastřelit.No, je to ponaučení pro příště.Je vidět, že jsou mezi námi psychopati a je třeba být na každém kroku pana prezidenta připraveni na vše.

iba3
13. 1. 2018 • 11:21

100 x HANBA TÉTO SPOLEČNOSTI !!!! Jsem již TOTÁLNĚ ZHNUSEN z toho, co všechno je možné po neslavné, plánované sametové !!! Nechce se mi v tomto státě opravdu už ani žít, nedivím se, že mladí lidé nechtějí do této společnosti přivádět děti. je mi z této anarchie již na zvracení. Pokud si někdo myslí, že toto je demokracie, tak má o demokracii mylné představy. Udělat tohle v jiné státě, tak je ta pomalované lůza již po smrti a právem. A toho hňupa, co se nejdříva vyboural s policajtem v novém policejním autě u Brna a te´d se tam při útoku na prezidenta směje OKAMŽITĚ VYHODIT bez náhrady mzdy, potrestat, a spráskat ! Ti, co s tímto děním souhlasíte - havoidní blbečkové a primitivové + nemadam Štěpánová a spol. se STYĎTE !!!!!!!

pure7
12. 1. 2018 • 22:52

Proč všichni řeší jestli se ochranka" zachovala tak jak měla !? Proč nikdo neřeší to... že údajně už před tímto incidentem... měla své proti-výstupy i u jiných státníků...!!!? Jak je vůbec možné že OCHRANKA" (tajné služby) která/é by měla/y prověřit vestibul" přítomných ve voličské místnosti... nevěděli že ona dotyčná je dávno" známá osoba, která je takovéhoto extempore schopna !?????????????????????????????????????????????????

bibijana
12. 1. 2018 • 20:20

Prezidenta mně bylo velice líto.Kdyby tam nebyl ten stůl,o který se opřel,mohl spadnout a zlomit si krček.U mužů je to smrtelné zranění.Má neuropatii nohou, což je odumírání nervových buněk.Proto je jeho chůze nejistá,jenom h.ov.ada lidi to svádí na alkohol.Jak jsem nechtěla jít k volbám, zítra půjdu a budu ho volit,už i vzhledem k úctě k první dámě, je to slušná žena.

platykodon
12. 1. 2018 • 20:17

Feri nejen vypadá jako idiot, ale jako idiot i mluví a myslí. A Ukrajina by si měla řešit své problémy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.