Strach a bolest Jany Paulové: ZÁSAH psychiatra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Strach a bolest Jany Paulové: ZÁSAH psychiatra!

Jana Paulová
Jana Paulová (: archiv)

Nestárnoucí a energická herečka Jana Paulová (62) jeden čas bojovala sama se sebou, necítila se v pořádku a dokonce měla i zdravotní problémy. Pomoc hledala dokonce i u psychiatra. Klid a zlepšení zdravotního stavu nakonec způsobilo cestovaní za exotikou.

„Měla jsem období, kdy jsem se vůbec necítila v pořádku, kdy mi nebylo rozhodně veselo. Budila jsem s bolestmi břicha a pocitem neopodstatněného strachu. Řešila jsem to s kamarádem – lékařem – a ten mi po vyšetření sdělil, že jde o takzvané endogenní deprese. Předepsal mi na to antidepresiva, která mi hodně pomohla,“ svěřila se herečka magazinu Sedmička.

Herečka shodila během léčby pár kilo, začala se více hýbat a opět se cítí zase v pohodě. Paulová se kromě divadla postavila opět před kameru, což ji velmi pomohlo. „Potěšilo mě, že je o mě zájem a že mě diváci vnímají pozitivně. To prostě každou herečku potěší, zvlášť ve vyšším věku,“ prozradila Paulová magazínu Sedmička. Herečka se kromě pohybu udržuje v dobré náladě cestováním. Každý rok vyráží na pár týdnů za exotikou, a pokud si myslíte, že se herečka jezdí pouze opalovat, tak se pletete. Paulová vyráží poznávat východní kulturu, náboženství a památky. Paulová si velmi oblíbila Indii, pomohla tam dokonce postavit a rozjet školu pro sirotky a spolupracuje s tamějším duchovním vůdcem Brahmamem. V této zemi žije také herečky starší dcera Adéla s manželem. „Je to krásná země, a protože se mi nikdy nepodařilo tam být třeba rok v kuse, tak tam takhle jezdím a trávím čas. Uměla bych si i představit žít tam natrvalo. Nevylučuji, že by se mohlo stát, že bych se tam odstěhovala, protože ten svět v Česku mi občas přijde divný, skoro až zběsilý,“ svěřila se herečka magazinu Sedmička.

 Na video s Janou Paulovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
18. 1. 2018 • 09:22

naprostý souhlas, výstižně a pravdivě napsané

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.