Voldánová slaví 49. narozeniny: Její největší tajemství a šok od Krause! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Voldánová slaví 49. narozeniny: Její největší tajemství a šok od Krause!

Jolana Voldánová dnes slaví 49!
Jolana Voldánová dnes slaví 49! (Profimedia.cz, David Raub )

V dnešní den 12. 1. 2018 slaví moderátorka Jolana Voldánová krásných 49 let! Letos tak bude oslavička asi menší, příští rok ji ale čeká velké jubileum!

Od února 1993 pracovala v České televizi, kde moderovala hlavní zpravodajskou relaci na ČT1 a také pracovala a stále pracuje v Českém rozhlase.

Voldánová je vdaná za podnikatele Petra Císařovského, se kterým vychovává tři děti - dceru Terezu z prvního manželství Císařovského, syna Voldánové Vojtu a společnou nejmladší dceru Kačenku. 

Krausovo zděšení

V roce 2013 si z Jolany Voldánové udělal menší srandu moderátor a herec Jan Kraus, který na svém profilu komentoval její ňadra. A byl v šoku!

Kraus si lámal hlavu nad tím, co se skrývá pod jejími žlutými šaty. „Trochu mě znervózňuje, že nejsem schopen přijít na to, co to je?“ zamýšlel se moderátor na sociální síti. Zřejmě se mu nelíbilo, že se nemůže kochat naducaným dekoltem, ale místo toho musel ve veřejnoprávních Událostech sledovat Jolanin hrudník s podivným geometrickým tvarem. 

„Módní novinka České televize? Na mě příliš náročný,“ okomentoval Kraus na svých stránkách. Kdyby mohl být módním guru on sám, zřejmě by nepohrdl výstřihy à la Lucie Borhyová (35) nebo rosnička Petra Svoboda (30). Kdoví, jak by se ale na to tvářila jeho partnerka Ivana Chýlková (49). 

Velké tajemství

Na své příjmení si nenechá sáhnout za žádných okolností. Málokdo by hledal v křehké moderátorce Událostí Jolaně Voldánové (44) takovou urputnost. Až nyní odtajnila, že má dvě děti a každé s jiným partnerem. Co dalšího ještě prozradila v pořadu České televize Tajemství rodu?

Otce svého syna Vojty (13) si před lety nevzala, natož, aby mu dala jiné příjmení než svoje – Voldán. Ostatně ani nikdy neprozradila jeho jméno. „Nemohli jsme spolu žít, i když jinak dobře vycházíme. Co se týká Vojty, je vše v pořádku,“ tvrdí Jolana. S tátou dcery Kačenky (8) Petrem Císařovským (47) se už sice vzali, ale moderátorka si zase ponechala svoje jméno. Nikdo s ní zkrátka nehnul.

Manžel Petr je bratrancem Jolaniny kamarádky. Poznala ho při jedné návštěvě u ní na chatě. Přírodu totiž miluje, proto se s rodinou odstěhovali na venkov, kde s nimi žije i Petrova dcera z prvního vztahu Tereza (18). Velkou rodinu Voldánová vždycky chtěla. I proto prý šla do pořadu ČT Tajemství rodu. „Chtěla jsem poznat, kde máme kořeny a jestli jsou v rodině další takové umanuté povahy, jako jsem já,“ přiznala Voldánová.

 Pátrala až v Argentině  

Při svém pátrání se dostala hodně daleko. Až do argentinského hlavního města Buenos Aires, kde její příbuzní stále ještě mluví česky. Jolana si dokonce zatančila pravé tango a zavzpomínala si tak na chvíle v taneční soutěži StarDance. A také zjistila, že tvrdých hlav se v jejich klanu objevilo hodně.

Jolana Voldánová: Konci v ČT pomohl syndrom vyhoření a  strach o zdraví!

 

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.