Problémy Dary Rolins nekončí: Zrada přišla z nečekané strany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Problémy Dary Rolins nekončí: Zrada přišla z nečekané strany!

Dara Rolins
Dara Rolins (Foto Aha! - Pavel Machan, Ladislav Křivan, ara)

Vytoužená dovča na exotickém ostrově Bali začala pro zpěvačku nejdříve problémem s neplatným pasem dcery. Na letišti jim řekli, že doklad nemá dostatečnou platnost a tak se letělo až o pár dní později. A trable pro zpěvačku bohužel neskončily ani po příletu na ostrov s krásnými plážemi a azurově modrou vodou...

Zpěvačku tentokrát zradilo vlastní zdraví. „Zdravím svou insta family (rodinu pozn. red.). Dnes jsem se poprvé probudila do "Bali času". Zřejmě jsem přecenila své tělo, o kterém si celý život myslím, že je ze železa. Vyplo mě totiž hned po příletě. Na ústech se mi udělal extrémně sexy opar a o levé mandli jsem nevěděla jen během spánku," popsala svůj dezolátní zdravotní stav Dara Rolins (45) na sociálním profilu. 

Na vině je zřejmě stres z problémů s cestovním pasem a možná také klimatizace v letadle. Přesto není všechno tak černé, jak by se mohlo na první pohled zdát. Zpěvaččina zpráva totiž pokračuje povzbuzující informací: „Dnes už jsem, zdá se, zpět. Ráno jsem byla na józe, zatím jen tak zlehka, ale pocit to byl povznášející."

Dara Rolins: Svatba s Rytmusem nebude! Co se stalo? 

Video se připravuje ...




Přečtěte si
kari1
13. 1. 2018 • 08:04

Telo zo železa? Aj železo rezaví ...

pipipipi
12. 1. 2018 • 17:03

pro antonuis.j chtěla bych vidět jak vypadáš ty,asi nic moc,že .

ellenic
12. 1. 2018 • 16:50

Lidé mají u nás úplně jiné starosti, než Dara Rolins . Mnozí si nemohou dovolit ani dovolenou v Jižních Čechách a Daruš si pofňukává na Bali. Kdyby měli lidé aspoň z části tak velké platy, jako jsou její nadstandardní honoráře, bylo by to jiné .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.