Jaroslava Obermaierová (71): Dala vale nemocnicím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jaroslava Obermaierová (71): Dala vale nemocnicím!

HULICE, ČTVRTEK, 13:36 Vítání se synem Jarouškem a kočkou Aničkou bylo dojemné.
HULICE, ČTVRTEK, 13:36 Vítání se synem Jarouškem a kočkou Aničkou bylo dojemné. (Foto Aha! – Martin Pekárek, TV Nova)

Po dvou měsících opět volně vydechla! Jaroslava Obermaierová (71), která 15. listopadu uklouzla na chalupě v lese a zlomila si kotník, opustila obě nemocnice, kde se léčila. „Myslím, že budu toho patnáctého slavit jako druhé narozeniny,“ svěřila deníku Aha! představitelka Vilmy Nyklové z Ulice.

Se zlomenou nohou se plazila po loktech pro pomoc a pak ještě upadla s berlemi v benešovské nemocnici a naštípla si obratel. Byly to hodně kruté chvíle. V nemocnici v Říčanech pak Jarka několik týdnů poctivě rehabilitovala. „Předloni jsem prošla boreliózou, měla problémy se žaludkem a vyhodila si rameno. Myslela jsem, že mám už smůlu vybranou, proto mě ta zlomenina hodně rozhodila,“ přiznala Obermaierová.

Je to ale bojovnice. „Víte, v nemocnici si člověk uvědomí, kolik je na světě bolesti. Nikdo v tom není sám. Hodně lidí má zdravotní problémy – a většinou horší, než jsem měla já... Musíme být vděční za každý pěkný den!“ dodala herečka. S propouštěcí zprávou se nechala odvézt na chalupu, kde se o ni postará syn Jarda (38). „Těším se i na svá zvířátka a na návrat do Ulice. Už mi poslali, co Nyklovou zase čeká,“ prozradila Jarka spokojeně.

Na video s Jaroslavou Obermaierovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
13. 1. 2018 • 10:05

Také ten její život nebyl zrovna takový jaký by si zasloužila. Alespoň zdravého syna ji mohl osud dopřát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.