Seriály, na které se můžete těšit: Televize tahají esa z rukávu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Seriály, na které se můžete těšit: Televize tahají esa z rukávu!

V Dabing Street začali Bartoškou.
V Dabing Street začali Bartoškou. (Karel Kopáč)

Jedno eso za druhým teď nasazují televize do svých seriálů, aby získaly co největší sledovanost. Prima zlanařila do Ohnivýho kuřete hvězdu novácké Ulice Pavlu Tomicovou (55) a Česká televize obsadila snad všechny herecké legendy do nového seriálu Dabing Street.

V novince scenáristy a režiséra Petra Zelenky (50) je totiž řada takzvaných cameo rolí, což znamená, že v každém díle se objeví hvězda typu Jiřího Bartošky (70), Viktora Preisse (70), Vilmy Cibulkové (54) či Ivana Trojana (53), jež hraje sama sebe.

„V Dabing Street je mnoho zábavných postav. Myslím, že překvapením pro diváky bude Miroslav Krobot, který hraje neurotického režiséra Jandu. Ten je znám tím, že bije herce a nikdy dabing nedělal. Je tedy zřejmé, že to nemůže dopadnout jinak než skandálem. Tento má dokonce i policejní dohru,“ prozradila deníku Aha! Kateřina Ondřejková, v jejíž tvůrčí producentské skupině seriál vznikl.

První díl seriálu Dabing Street si v pondělí večer na obrazovkách ČT1 nenechalo uniknout 818 tisíc diváků, což byl kousek od sledovanosti primácké stálice na obrazovkách – Modrého kódu, který vidělo 823 000 diváků starších patnácti let.

ČT

Dabing Street: Začali Bartoškou

Seriál vychází ze stejnojmenné divadelní hry, kterou Petr Zelenka napsal pro Dejvické divadlo. V prvním díle jako hvězda v epizodní roli zazářil Jiří Bartoška v roli řečníka na pohřbu dabingového režiséra Jiřího Archa. „Jirka věřil bingu. Ehm, dabingu!“ přeřekl se například nad rakví. Řeč mu totiž četl do sluchátka Václav Neužil (38).

Prima

Ohnivý kuře: Kuchařka Tomicová

Zatím nejpřekvapivějším přestupem z televize na televizi je Pavla Tomicová. Ta má sice stále roli v Ulici, ale odskočila si i do poslední série seriálu spojeného s vařením. A taky si pěkně zavaří. Dostala totiž roli kuchařky Boženky v hospodě u Slepičků. Novými tvářemi budou také Oldřich Navrátil (65) či Carmen Mayerová (73).

Prima

Modrý kód: Krásky ve špitále

Do nemocnice v Rubavě už brzy nastoupí nové tváře. A zase to budou velká seriálová jména, která táhnou. „Už od března se budou﷯ objevovat ve velké roli Jana Stryková a Nela Boudová,“ prozradil Aha! dobře informovaný člen štábu s tím, že herečky už mají v současné době za sebou spoustu natáčecích dnů.

Prima

1890: Sexy detektiv

První týden letošního roku nasadila Prima slovenský kriminální retro seriál se sexsymbolem Jánem Koleníkem (38). A ten je díky rodinné ságy První republika české televize v Česku víc než oblíbený. A hlavně divačky táhne jeho nová uhrančivá image detektiva Jánoše Martona i svaly, které často jako svůdník bude odhalovat.



Nova

Ordinace v růžové zahradě: Po tenistce zlákali princeznu

Ani vlajková seriálová loď televize Nova nezůstává pozadu. Nejenže se před kamerou mihla a ještě objeví tenistka Petra Kvitová (27), ale diváci se mohou těšit také﷯ na někdejší princeznu Ivanu Andrlovou (57) v roli gynekoložky Vladany Synkové.

„Můžu prozradit, že výrazně zasáhne do života doktorce Aleně Rytířové, kolem jejíhož těhotenství jsou dohady, kdo je vlastně otec. Alena si u mě nechá udělat tajně test otcovství, jenže já to maličko zkomplikuju. Tak si myslím, že se to bude zamotávat a vyvíjet, než se všichni dozvědí pravdu. To mě baví,“ popsala herečka svou dějovou linku.

Trailer k seriálu Dabing street

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.