Vdova po Pavlíkovi (†84) Janků: Nedá bez něj ani ránu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdova po Pavlíkovi (†84) Janků: Nedá bez něj ani ránu...

Heidi Janků má nového bodyguarda.
Heidi Janků má nového bodyguarda. ( ara)

Říká mu bodyguard Eda, a jak to tak vypadá, z desetiměsíčního knírače si Heidi Janků (55) chce skutečně vychovat svého osobního strážce. „Proto ho všude také s sebou tahám, doma není sám ani minutu,“ svěřila deníku Aha! zpěvačka.

Čtyřnohý přítel s ní jezdí i do televizního studia, kde s ní musí denně »přežít« dlouhých osm hodin. Heidi totiž coby moderátorka pořadu Aféry na TV Barrandov momentálně natáčí čtyři dny v kuse od brzkého rána do pozdního odpoledne. „S Edou před televizi přijíždíme kolem půl osmé, jdeme na procházku a potom do studia,“ komentuje Janků.

Pejskovi dokonce pořídila speciální přepravku, která mu ve studiu supluje pelíšek a zároveň koš plný hraček. „Eda je spokojený a že by dělal v televizi loužičky, tak to se bát nemusím. Přivezla jsem si ho domů už vychovaného,“ chlubí se zpěvačka.

Po smrti manžela Iva Pavlíka (†84) nechtěla být Heidi v domě sama, a tak si pořídila nového člena rodiny. A štěně knírače si vybrala ještě, když nebylo na světě. Začátkem října proto Janků šokovala fanoušky fotkou z ultrazvuku s tím, že doufá, že se narodí chlapeček. Jednalo se ale o snímek březí fenky, která nosila v břiše šest štěňat.

„Musel to být zase knírač, jednoho jsme totiž už s Ivošem měli, jmenoval se Falco. Přemýšlela jsem o tom, že to bude zase Falco, ale to nejde. Pořád bych ty dva srovnávala, a to není dobré. Takže jsem se zamýšlela dál a dospěla jsem ke konečnému rozhodnutí Eda,“ komentuje Heidi, která společnost čtyřnohého přítele potřebovala po manželovi smrti jako sůl. „Pejsek je dobrý společník, a navíc mám pocit, že tady Ivoš se mnou pořád nějak je a chrání mě,“ míní zpěvačka.

 Heidi Janků: Kolaps během rozhovoru! Nezvládla nápor emocí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.